Silviu Prigoană a demisionat din PDL

E.O.
Ziarul BURSA #Politică / 11 septembrie 2012

Silviu Prigoană a demisionat din PDL

Deputatul Silviu Prigoană a demisionat, ieri, din grupul PDL, anunţând că va activa, din 10 septembrie, ca parlamentar independent.

Silviu Prigoană, care a candidat din partea PDL la alegerile locale pentru funcţia de primar general al Capitalei, şi-a depus demisia la Biroul Permanent Naţional (BPN), după care a anunţat că demisionează în plenul Camerei Deputaţilor.

Mircea Toader i-a urat lui Prigoană "Drum bun şi cale bătută!"

Liderul deputaţilor PDL Mircea Toader consideră că că demisia lui Silviu Prigoană este "gestul personal" al acestuia, adăugând: "E gestul personal pe care-l face. Nu l-a comunicat înainte. E sfârşit de mandat, fiecare încearcă să-şi găsească un loc, probabil, sub soare. Soarele nostru nu-i mai place. (...) Orice plecare este o pierdere, dar la sfârşit de legislatură nu este foarte important".

Toader nu crede că demisia lui Prigoană este legată de viitorul mandat de parlamentar, arătând că decizia politică a PDL este ca fiecare parlamentar să-şi menţină colegiul şi să candideze în colegiul în care activează.

El a subliniind, însă, că a avut discuţii cu Prigoană referitor la unele iniţiative legislative ale sale, cum ar fi "celebra lege a presei, în care Prigoană dorea foarte mult ca presa să fie pusă la colţ", iar PDL nu a fost de acord, precum şi în legătură cu legea prostituţiei.

"Drum bun şi cale bătută", i-a urat Mircea Toader lui Silviu Prigoană.

Tăriceanu, nemulţumit că Honorius Prigoană a intrat în Organizaţia Municipală a PNL Bucureşti

Honorius Prigoană, fiul lui Silviu Prigoană, fost candidat la alegeri pentru Camera Deputaţilor, s-a înscris, în data de 31 august, în Organizaţia Municipală a PNL Bucureşti, adeziunea fiind semnată de preşedintele interimar al PNL Daniel Chiţoiu.

Călin Popescu-Tăriceanu, liderul deputaţilor liberali, şi-a exprimat, recent, nemulţumirea cu privire la primirea în partid a lui Honorius Prigoană şi le-a felicitat pe femeile liberale pentru că în organizaţia lor "nu s-a înscris şi Adriana Bahmuţeanu".

"Mă bucur foarte, foarte mult că, vedeţi, la noi în partid se întâmplă şi lucruri uşor surprinzătoare, zilele trecute ne-am trezit cu bei­zadeaua Prigoană în partid şi vreau să vă felicit pentru că în partid nu a aterizat şi doam­na Bahmuţeanu. Probabil asta este o dovadă, o probă, că femeile liberale au mai multă capacitate de analiză şi selecţie", a spus Tăriceanu la ediţia a doua a Şcolii de Vară a Organizaţiei Femeilor Liberale.

Tăriceanu a adăugat că a fost foarte revoltat de faptul că fiul lui Silviu Prigoană a fost primit în PNL, iar pe această temă i-a scris o scrisoare lui Daniel Chiţoiu, fost preşedinte interimar al partidului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb