Simplu Credit IFN deschide cea de-a 12-a agenţie, în Constanţa

F.D.
Bănci-Asigurări / 10 august 2022

Simplu Credit IFN deschide cea de-a 12-a agenţie, în Constanţa

Persoanele şi companiile din judeţul Constanţa care au nevoie de un împrumut rapid, pot beneficia, începând de luna aceasta, de noi oportunităţi de finanţare. Simplu Credit, instituţie financiară nebancară (IFN), a deschis o agenţie în Constanţa, unde întâmpină clienţii cu produse de creditare simple şi rapide pentru nevoile personale şi de afaceri, conform unui comunicat de presă.

Odată cu lansarea noului sediu, reţeaua de agenţii Simplu Credit ajunge la 12 unităţi prezente în 6 oraşe.

Potrivit sursei citate, Simplu Credit furnizează soluţii de creditare personalizate pentru persoane fizice şi companii, numărul împrumuturilor acordate depăşind 12.500.Obiectivul Simplu Credit este să ofere produse cât mai simplu de accesat şi mai convenabile celor care, din diverse motive, nu pot apela la un credit bancar(istoric negativ de creditare, fără istoric, scor Fico scăzut etc.). Clienţii pot obţine finanţări cu un minim de documente, fără garanţiile clasice solicitate de bănci şi cu aprobare rapidă, în doar câteva zile sau ore.

"Ne bucurăm să inaugurăm cea de-a 12-a agenţie Simplu Credit, pe litoralul românesc. Am decis să deschidem un sediu în Constanţa deoarece este un oraş cu un potenţial ridicat de business şi un centru de importanţă strategică la nivel naţional. Ne dorim să contribuim la creşterea bunăstării comunităţii şi la dezvoltarea antreprenoriatului local, prin alternative de finanţare, care vor susţine planurile personale sau de afaceri ale clienţilor noştri. Soluţiile de creditare sunt concepute împreună cu echipa de consultanţi, în funcţie de nevoile specifice, întreaga colaborare bazându-se pe corectitudine şi transparenţă", declară Mircea Lupu, General Manager Simplu Credit.

Persoanele cu vârsta de minim 18 ani şi cu un venit lunar stabil pot accesa, la sediul Simplu Credit din Constanţa, atât credite pentru nevoi esenţiale şi urgente, cât şi refinanţări ale creditelor acumulate, beneficiind de o perioadă de rambursare de până la 5 ani. Împrumuturile pot ajunge până la valoarea de 25.000 de lei, iar sumele vor fi restituite în rate fixe, care nu vor fi afectate de cursul valutar. Pe lângă oferta din agenţie, clienţii fizici au la dispoziţie şi canalul online, prin care pot obţine direct în cont până la 5.000 de lei, în doar câteva minute după completarea cererii de creditare.

De asemenea, Simplu Credit vine în întâmpinarea nevoilor de finanţare ale afacerilor locale, cu împrumuturi rapide şi flexibile. Companiile pot accesa sume care pornesc de la 30.000 lei şi pot ajunge până la 500.000 EUR (echivalent în lei), iar banii pot fi utilizaţi pentru nevoi diverse (exp. capital de lucru, investiţii, încasarea în avans a facturilor). Creditele pentru IMM-uri se adresează societăţilor comerciale din orice domeniu de activitate (servicii, turism, alimentaţie, producţie şi nu numai), fără limite legate de cifra de afaceri, profit, anul înfiinţării, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb