SINDICATUL NAŢIONAL MERIDIAN:  "Statul român creează conflicte între diferitele categorii profesionale"

A.I.
Miscellanea / 2 noiembrie 2019

 "Statul român creează conflicte între diferitele categorii profesionale"

Disputa dintre un poliţist local şi un agent de la Brigada Rutieră din cadrul Poliţiei Române a apărut din cauza indolenţei statului român, care a rămas impasibil la răspândirea unor informaţiile nereale referitoare la competenţa poliţiştilor locali în domeniul circulaţiei rutiere, susţine Sindicatul Naţional Meridian, informează Agerres.

"Încă din anul 2011 când a intrat în vigoare Legea Poliţiei Locale nr. 155, instituţiile statului care au atribuţii în domeniul elaborării legislaţiei nu au făcut nimic pentru ca această categorie profesională să fie inclusă în toate modificările aduse legislaţiei specifice care reglementează acest domeniu" susţine Sindicatul Naţional Meridian. De asemenea, o situaţie asemănătoare se înregistrează şi în domeniul ordinii şi liniştii publice unde poliţiştii locali care au astfel de atribuţii conform actului normativ sus-menţionat au fost neglijaţi aşa cum s-a întâmplat cel mai recent în cazul Legii nr. 192/2019.

Pentru remedierea situaţiei, Sindicatul Naţional Meridian solicită tuturor autorităţilor statului cu atribuţii legislative, inclusiv Parlamentului României, să elaboreze şi să adopte actele normative necesare desfăşurării normale a activităţii acestor instituţii, iar pe viitor îşi rezervă dreptul să apeleze la toate mijloacele legale inclusiv la instanţele judecătoreşti.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Divide et impera!

    În loc sa le para bine celor de la Politia Romana ca le fac treaba cei de la Locala și ei stau bine mersi și freacă fleasterul ii mai și iau la misto și sa ii legitimeze.. Mi se pare o lipsa de respect din partea Politiei Romane atâta vreme cât cei de la Locale le face serviciile.. RUȘINE POLITIA ROMANA..

    1. Vai de capul nostru dacă o sa ajungem sa ne conducă poliția locala foști gardieni publici. Nu va lăsați călcați în picioare politia română.

      rusine voua militieni comunitari,nu sunteti decit militie politica ATIT,adevarata politie e cea romana

      Fost gardian public a fost tacto mai documenteazate apoi scrie desteptule

      Daca nu ai reusit sa te informezi despre faptul ca majoritatea din fostii gardieni publici nu mai sant si 90 la suta din personalul Poltiei Locale sant fosti politisti din MAI si altii care au urmat cursuri de pregatire profesionala de specialitate in cadrul structurilor MAI , atunci ESTE VAI DE CAPUL TAU --nu vaide capulnostru ca ne conduc gardienii publici

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb