SkyTower demarează lucrări extinse de renovare şi reconversie a spaţiilor de utilitate comună din clădire

Comunicate de presă / 1 iulie 2021

SkyTower demarează lucrări extinse de renovare şi reconversie a spaţiilor de utilitate comună din clădire

SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, demarează lucrările de amenajare şi reconversie a trei spaţii cu utilitate comună din clădire, care includ şi un Centru de Convenţii cu un amfiteatru multifuncţional de dimensiuni medii, cu o capacitate de 60 de locuri, conform unui comunicat remis redacţiei.

Pe măsură ce angajaţii revin treptat la birou, managementul SkyTower pregăteşte modernizarea high-tech a lobby-ului clădirii, reconversia spaţiului terasat de la mezanin într-un Centru de Convenţii cu amfiteatru şi reproiectarea spaţiului verde într-o grădină urbană. Proiectele de renovare vor fi finalizate în toamnă.

"Ne concentrăm în mod constant pe nevoile şi cerinţele chiriaşilor noştri pentru funcţionalitatea, confortul şi sustenabilitatea oferite de clădirea noastră. Aceste trei proiecte majore de renovare sunt doar o parte a acestei orientări. Mai mult, am instalat recent încărcătoare gratuite pentru maşinile electrice ale chiriaşilor noştri, am obţinut certificarea LEED Platinum şi certificarea COVID-Compliant. Confortul chiriaşilor noştri este o preocupare permanentă şi suntem determinaţi să creăm pentru ei un spaţiu care să stimuleze cooperarea, creativitatea şi inovarea în business", a declarat Leo Forstner, Managing Director RPHI România, compania care deţine şi administrează SkyTower.

Unul dintre obiectivele SkyTower vizează transformarea zonei exterioare conectată la esplanada din faţa turnului într-o grădină urbană, care va oferi angajaţilor şi vizitatorilor un spaţiu de relaxare pentru pauze şi relaţionare. Lucrările de reproiectare implică crearea mai multor zone utilate cu mobilier urban ergonomic, instalarea de pergole şi plantarea unei zone verzi cu o suprafaţă totală de aproximativ 800 de metri pătraţi.

În acelaşi timp, lobby-ul principal al clădirii de 37 de etaje se va fi transformat într-un spaţiu modern şi primitor, cu accent pe tehnologie high-tech.

Accesul către Centrul de Convenţii SkyTower aflat la mezanin se va face din holul principal. Spaţiul total, de aproximativ 450 de metri pătraţi, va fi împărţit în 3 zone de evenimente: un amfiteatru multifuncţional de 60 de locuri şi o zonă open space de lounge, care include un bar şi o sală de şedinţe. Centrul de Convenţii va fi dedicat în principal utilizării de către chiriaşii clădirii, dar va găzdui şi evenimente externe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb