"Smithfield Ferme" intenţionează să se extindă teritorial

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 17 octombrie 2008

"Smithfield Ferme" a investit în operaţiunile sale din România peste 600 milioane de dolari de când a intrat pe piaţa românească în 2004, anunţă un comunicat al companiei. Astăzi, compania are 20-35 de ferme active în judeţele Timiş şi Arad, cu un total de 32 000 de scroafe care produc 650.000 de purcei anual. Cu ajutorul şi acordul comunităţilor şi autorităţilor locale, "Smithfield Ferme" intenţionează să îşi dezvolte activităţile economice şi în alte judeţe ale ţării.

Compania sprijină peste 2040 de elevi din Timiş

În lunile septembrie şi octombrie, Smithfield Ferme a derulat în judeţul Timiş o noua ediţie a programului educaţional "Din nou la şcoală". Menirea acestui program este aceea de a sprijini comunităţile în care Smithfield Ferme îşi desfăşoară activitatea, oferind elevilor din aceste localităţi, la începutul anului şcolar, rechizite şi materiale educaţionale. De asemenea copiii au primit şi un orar, conţinând sfaturi pentru un stil de viaţă sănătos şi o alimentaţie echilibrată. În program au fost incluşi peste 2040 de elevi din judeţul Timiş.

Prima ediţie a programului "Back to School" ("Din nou la şcoală") organizată de Smithfield Ferme s-a desfăşurat în 2007. Atunci, peste 700 de elevi din patru localităţi din judeţul Timiş - Sânpetru Mare, Igriş, Cenei şi Bobda - au primit rechizite şi manuale noi.

Programul educaţional al companiei Smithfield Ferme va fi continuat prin alte noi proiecte adresate elevilor din regiunile în care Smithfield îşi desfăşoară activitatea.

Smithfield Ferme este parte a Smithfield Foods, Inc., o companie americană cu sediul în Smithfield, Virginia. Smithfield Foods şi-a început activitatea în 1936 şi este în prezent cel mai mare producător de porcine şi procesator de carne de porc din lume, înregistrând venituri anuale de 11,6 miliarde USD şi vânzări internaţionale de peste 1 miliard USD. Încă din 1975, Smithfield Foods a oferit investitorilor o rată compusă anuală medie de profitabilitate de 25%; în plus, compania este al cincilea mare procesator de carne de vită din SUA şi un actor major pe multe segmente de produse alimentare specializate cu creştere rapidă. Smithfield are peste 51.000 de angajaţi în SUA şi în întreaga lume, inclusiv China, Franţa, Mexic, Polonia, România, Spania şi Regatul Unit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb