SOCAR a deschis patru noi benzinării în ţara noastră

F.A.
Companii / 20 noiembrie 2013

Compania SOCAR a deschis patru noi staţii de alimentare în ţara noastră, inaugurând astfel şi primele benzinării construite în alte regiuni ale României, dincolo de reţeaua din zona Moldovei, potrivit unui comunicat de presă.

Benzinăriile recent deschise sunt amplasate în oraşele: Oradea, judeţul Bihor (2 staţii), Buzău, judeţul Buzău (1 staţie) şi Alexandru cel Bun, judeţul Neamţ (1 staţie). Investiţia totală a finalizării celor 4 benzinării se ridică la peste 5 milioane de euro.

Hamza Karimov, CEO SOCAR România, a declarat: "Am început extinderea reţelei SOCAR spre alte zone ale României din Oradea, pentru că aici este cel mai important nod de trafic din nord-vestul ţării. Staţiile nou deschise sunt semnalul unei campanii de extindere naţională pe care ne-o dorim cât mai rapidă. Deţinem în prezent 20 de benzinării în România, dintre care 7 au fost inaugurate doar anul acesta. Vrem ca orice şofer român să poată alimenta de la SOCAR indiferent de regiunea sau zona în care locuieşte".

Cea mai mare benzinărie din grupul celor nou deschise este situată în oraşul Oradea (str. Suişului) şi are o suprafaţă de aproximativ 5400 mp. Cea de-a doua staţie din Oradea (str. Clujului) este desfăşurată pe 3500 de mp, în timp ce staţiile din oraşele Buzău şi Alexandu cel Bun au suprafeţe de 2100, respectiv 1200 mp, se mai arată în comunicat.

"Suntem în plin proces de construcţie şi a altor staţii de alimentare. În Capitală suntem destul de avansaţi cu lucrările primei benzinării sub brand-ul SOCAR. De asemenea, noi deschideri pe care le pregătim în campania de extindere sunt prevăzute în oraşe precum: Timişoara, Adjud, Bacău, Focşani, Cluj, Iaşi, Râmnicul Vâlcea, Bistriţa, Arad, Constanţa şi Deva", a adăugat Hamza Karimov.

SOCAR România este reprezentanţa companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic). Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin SOCAR Petroleum S.A. şi în crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb