SOFTONE GROUP: Noi perspective de dezvoltare odată cu alăturarea unor noi investitori

J.P.
Comunicate de presă / 4 noiembrie 2021

Noi perspective de dezvoltare odată cu alăturarea unor noi investitori

Un grup internaţional de investitori achiziţionează 45% din acţiunile SoftOne Technologies, achiziţie ce susţine dezvoltarea companiei pe piaţa din Grecia, dar şi la nivel internaţional. În contextul acestor schimbări, dezvoltarea internaţională devine o prioritate pentru SoftOne Group, iar pentru subsidiara din România, compania urmăreşte atingerea unei cifre de afaceri de 5 milioane de euro până în anul 2025, în urma investiţiilor, conform unui comunicat remis redacţiei.

SoftOne Group, membru al grupului de investiţii Olympia, anunţă alăturarea lui Marco Veremis şi a unui grup internaţional de investitori în frunte cu Franck Cohen în consiliul de administraţie al companiei. Investiţia s-a realizat integral prin achiziţionarea acţiunilor deţinute de alţi acţionari privaţi.

"Suntem mândri de această investiţie pentru că reprezintă o recunoaştere a succesului comercial şi a strategiei de produs SoftOne din partea investitorilor consacraţi în industria tehnologiei. Marco Veremis, Franck Cohen, împreună cu Antonis Kyriazis, Olympia Group şi noii investitori sunt cei mai potriviţi parteneri pentru a ne susţine strategia de dezvoltare, astfel încât să ne promovăm cu succes soluţiile inovatoare în toate statele în care activăm şi pe piaţa internaţională. Echipa SoftOne devine din ce în ce mai puternică, lucru care ne va ajuta cu siguranţă să ne menţinem şi pe viitor poziţia de lider din industria software", a susţinut Panos Martinis, CEO SoftOne Group.

Franck Cohen a deţinut funcţii de conducere pentru regiunea EMEA în cadrul companiei SAP, iar în ultimii ani şi-a desfăşurat activitatea în calitate de consultant pentru diverse companii din industria IT, precum UIPath şi WORKDAY. Marco Veremis este cofondatorul şi preşedintele Upstream, precum şi partener în BigPi Venture Capital. Acesta este şi membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Elene a Întreprinderilor şi un investitor activ în companii tehnologice de succes, precum Persado, Workable şi Hellas Direct.

Ceilalţi doi investitori ai SoftOne Group, respectiv Olympia Group şi Antonis Kyriazis îşi păstrează acţiunile în cadrul companiei şi poziţiile în consiliul de administraţie.

Preşedintele Executiv SoftOne, Antonis Kyriazis, a declarat: "Îmbrăţişăm o nouă etapă în evoluţia SoftOne Group. Mulţumim fondatorilor pentru contribuţia lor în a ajuta SoftOne să devină una dintre companiile de top în domeniul tehnologiei, precum şi pentru suportul oferit în tranziţia către această nouă etapă. Suntem de asemenea entuziasmaţi să dezvoltăm un parteneriat fructuos, pe termen lung, cu noii investitori. În prezent, prioritatea noastră este să creăm perspective de dezvoltare din ce în ce mai puternice şi să ne menţinem poziţia de lider pe piaţă."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb