SoftOne lansează soluţia ERP Soft1 Series 6

S.B.
Companii / 8 iunie 2022

SoftOne lansează soluţia ERP Soft1 Series 6

SOFTONE, companie prezentă şi pe piaţa de la noi prin SoftOne România, lansează soluţia ERP Soft1 Series 6.

Având la bază principiile SoftOne - inovaţie, simplitate şi securitate - Soft1 Series 6 revoluţionează procesul de transformare digitală, făcându-l mai simplu şi uşor de implementat pentru orice companie, indiferent de dimensiune sau industrie.

Noua platformă software integrează o interfaţă de utilizare mai intuitivă şi mai rapidă, funcţionalităţi îmbunătăţite, dar şi noi module, aplicaţii şi servicii în Cloud, precum: WMS (modul pentru gestionarea depozitelor de pe dispozitivele mobile), Power BI si Business Robotics (automatizari inteligente ale proceselor de business). Soft1 Series 6 oferă posibilitatea oricărei companii să înceapă procesul de transformare digitală pas cu pas, mai simplu ca niciodată, astfel încât să obţină valoare adăugată din primul moment.

Noua soluţie ERP dezvoltată de SOFTONE încorporează tehnologii inteligente de ultimă generaţie pentru automatizarea proceselor, optimizarea operaţiunilor devenind mai uşoară pentru orice utilizator. De asemenea, Soft1 Series 6 utilizează instrumente BI de ultimă generaţie, oferind companiilor posibilitatea să interpreteze şi să vizualizeze datele de business într-un format simplu, uşor de înţeles, pentru a lua decizii informate, în orice moment.

Datorită experienţei dobândite prin implementarea cu succes a aplicaţiei Soft1 ERP în rândul a peste 47.000 de clienţi, Soft1 Series 6 eficientizează şi mai mult utilizarea soluţiilor Soft1 în Cloud. Soluţia îşi extinde funcţionalităţile şi pe orice dispozitiv inteligent, prin intermediul noii aplicaţii de mobilitate a afacerilor Soft1 WMS Lite. Totodată, Soft1 Series 6 oferă companiilor posibilitatea de a-şi desfăşura operaţiunile în conformitate cu legislaţia în vigoare şi introduce modulul Soft1 SAF-T, pentru simplificarea proceselor de raportare fiscală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb