SoftOne România a încheiat anul 2023 cu o creştere de 60% a cifrei de afaceri

T.B.
Companii / 18 aprilie

Alexandra Lucescu - Director General SoftOne

Alexandra Lucescu - Director General SoftOne

SoftOne România, parte a grupului elen SOFTONE Group, raportează o creştere de 60% a cifrei de afaceri în anul 2023, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei. Creşterea a fost impulsionată de achiziţia strategică a partenerului QBS Retail & Logistics şi de deschiderea unui nou punct de lucru în Braşov. Aceste schimbări au dus la dublarea numărului de angajaţi, la extinderea ecosistemului SoftOne cu peste opt parteneri şi peste 100 de clienţi noi. În 2024, compania urmăreşte o creştere a cifrei de afaceri de 50% şi o majorare a numărului de noi parteneri cu peste 25%, precum şi lansarea de noi soluţii software, potrivit sursei.

În anul 2023, SoftOne România a înregistrat o creştere impresionantă a cifrei de afaceri cu 60%, dublarea numărului de angajaţi, extinderea ecosistemului cu peste opt parteneri noi şi a portofoliului de clienţi cu peste 100 de companii, rezultate care i-au consolidat poziţia de lider pe piaţa locală, transmite compania.

Achiziţia strategică a partenerului QBS Retail & Logistics a adus o dezvoltare semnificativă a echipei, compania având în prezent peste 40 de angajaţi, şi a permis consolidarea relaţiilor cu clienţii din regiunea Transilvaniei. Totodată, eforturile comerciale depuse au permis companiei să identifice noi oportunităţi de vânzare valoroase, astfel încât să îşi extindă baza de clienţi la peste 700 de companii, potrivit datelor din comunicat.

Pentru anul 2024, SoftOne România îşi propune o creştere de 50% a cifrei de afaceri, de 30% a numărului de angajaţi şi o majorare de peste 25% a numărului de noi parteneri, creşteri susţinute de extinderea şi diversificarea portofoliului său de produse şi servicii. Compania va aduce în portofoliu noi soluţii software, precum aplicaţia de e-procurement, CosmoONE, şi aplicaţia ESG (Environmental, Social & Governance), Global Sustain, pentru a răspunde provocărilor din ce în ce mai complexe ale mediului de afaceri, informează sursa.

Alexandra Lucescu, General Manager în cadrul SoftOne România, a declarat, conform sursei menţionate: "Suntem încrezători că 2024 va fi cu siguranţă un an şi mai bun decât 2023. Rezultatele favorabile obţinute anul trecut ne ambiţionează în atingerea obiectivelor din 2024. Ţintim aşadar către o creştere organică de 50% a cifrei de afaceri şi a profitabilităţii, susţinută de o majorare cu 30% a numărului de angajaţi. În acelaşi timp, avem planuri mari de dezvoltare şi prin proiecte de M&A, România fiind una dintre cele mai importante pieţe internaţionale pentru Grupul SOFTONE. Deoarece vrem să fructificăm la maximum potenţialul pieţei, ne concentrăm eforturile către o extindere rapidă, efectuată prin achiziţii la nivel naţional, în paralel cu cea organică".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb