SoftOne România raportează o creştere a vânzărilor de peste 60% pentru soluţiile software în Cloud

Comunicate de presă / 15 septembrie 2021

SoftOne România, lider pe piaţa soluţiilor Cloud ERP şi membră a grupului de investiţii Olympia Group, raportează o creştere a vânzărilor de peste 60% pentru soluţiile software în Cloud, pentru prima parte a anului 2021, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior. Creşterea a fost înregistrată pe segmentele de produse Cloud şi Enterprise Mobility, care au permis digitalizarea rapidă a proceselor de business, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Provocările întâmpinate de mediul de business din cauza pandemiei au demonstrat necesitatea transformării digitale pentru toate companiile. În prezent asistăm la o maturizare a pieţei din România din punct de vedere al digitalizării operaţiunilor. Am experimentat o cerere crescută pentru produsele şi serviciile noastre în Cloud în prima jumătate a anului 2021 şi ne aşteptăm ca acest trend să continue la fel de puternic şi în a doua parte a anului. Prioritatea noastră este să le oferim clienţilor cele mai avansate şi inovatoare soluţii de business în Cloud", a declarat Alexandra Lucescu - Chief Operating Officer, SoftOne România.

Cererea tot mai mare pentru soluţiile software de business în Cloud a stimulat creşterea vânzărilor pentru SoftOne România şi a generat pentru anul curent una dintre cele mai prospere perioade de la înfiinţarea companiei pe piaţa locală.

Odată cu accentuarea nevoii de digitalizare, companiile locale mici, mijlocii şi mari au valorificat funcţionalităţile oferite de platforma Soft1 Cloud ERP Series 5 pentru transformarea digitală a operaţiunilor de business. Potrivit celui mai recent sondaj efectuat de SoftOne, peste 75% dintre clienţii Cloud ai companiei au afirmat că soluţiile utilizate le-au facilitat operaţiunile în timpul pandemiei, având un grad de satisfacţie de 89%. Printre cele mai importante beneficii ale aplicaţiilor software în Cloud identificate de către utilizatori s-au numărat: posibilitatea de a lucra de la distanţă, integrarea cu uşurinţă a aplicaţiei cu alte soluţii de business, precum platformele de e-commerce, şi automatizarea proceselor de back-up şi recuperare a datelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb