SoftServe şi CNRR lansează un curs IT pentru refugiaţii ucraineni

F.D.
Miscellanea / 11 septembrie 2023

SoftServe şi CNRR lansează un curs IT pentru refugiaţii ucraineni

SoftServe, furnizor de soluţii IT din Europa, alături de Consiliul Naţional Român pentru Refugiaţi (CNRR), lansează un curs HTML dedicat refugiaţilor ucraineni din România. Programul educaţional va fi oferit gratuit şi este destinat persoanelor care nu au cunoştinţe în domeniul IT, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, cursul este parte a programului EmpowerU al SoftServe, un program global dedicat educaţiei grupurilor vulnerabile. SoftServe a lansat EmpowerU anul acesta în 7 ţări: Bulgaria, Chile, Columbia, Mexic, Ucraina, Polonia şi România, sprijinind grupuri diverse: de la veterani de război şi refugiaţi la persoane cu dizabilităţi şi mame adolescente.

Cursul, creat de SoftServe Academy, se va derula pe parcursul a şapte săptămâni şi este format din 10 module. La finalizarea cu succes a programului, cursanţii vor şti să creeze pagini web utilizând HTML5 (Hyper Text Markup Language) sau CSS3 (Cascading Style Sheets).

"SoftServe se remarcă prin faptul că 40% din întreaga echipă de dezvoltatori sunt absolvenţii programelor academiei noastre. Mentorii şi experţii SoftServe îşi vor lua şi de data aceasta angajamentul de a dezvolta o nouă serie de cursanţi şi a le transforma visul de a învăţa IT într-un nou început", declară Dorina Itu, Country Learning Partner, SoftServe România.

Cursul dispune de 20 de locuri şi va fi susţinut în limba ucraineană. Cursanţii vor fi selectaţi de către experţii SoftServe Academy în funcţie de criteriile prezentate şi pe baza scrisorii de motivaţie trimise de participanţi, prin intermediul formularului de înscriere, arată sursa citată.

Persoanele interesate de acest curs trebuie să deţină un computer sau laptop şi să aibă conexiune la internet pentru a participa la sesiunile online. Pentru a veni în întâmpinarea refugiaţilor care nu îndeplinesc aceste condiţii, CNRR va pune la dispoziţie în Bucureşti un spaţiu educaţional pentru cei care nu au acasă conexiune internet sau computer/laptop, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb