Sonae Sierra anunţă deschiderea unui centru comercial în sud-estul Europei

D.T.
Companii / 9 martie 2023

Sonae Sierra anunţă deschiderea unui centru comercial în sud-estul Europei

Sonae Sierra, jucătorul integrat din industria de real-estate, administrează Prishtina Mall, care se deschide astăzi, conform unui comunicat remis redacţiei. Cu acest proiect, Sierra ajunge la peste 125 de active aflate în administrare, reflectând expertiza sa în gestionarea proprietăţilor imobiliare şi istoricul dovedit cu clienţii săi.

Potrivit comunicatului, colaborarea a fost începută de Sierra cu Prishtina Mall în martie 2022 şi a constat în servicii de consultanţă în domeniile de leasing şi operaţiuni, iar la scurt timp după aceea compania a preluat managementul complet al proiectului. Împreună cu echipa locală, Sierra a încheiat 100 de contracte de leasing în doar opt luni, facilitând deschiderea Prishtina Mall cu o rată de ocupare a magazinelor de 81%. Această performanţă consolidează încrederea pe care brand-urile de top o acordă proiectelor gestionate de Sierra, susţinând direcţia de creştere internaţională şi subliniind leadership-ul companiei în acest sector.

Cristina Santos, Executive Director, Property Management în cadrul Sierra, a declarat: "Implicarea Sierra în dezvoltarea Prishtina Mall este o poveste de succes, datorită complexităţii şi vitezei rezultatelor obţinute pentru acest activ".

Alvaro Costa, Directorul responsabil de dezvoltarea Prishtina Mall a menţionat: "Valoarea adăugată a acestui proiect se remarcă pe plan internaţional, cu o ofertă care se situează la nivelul centrelor de referinţă din Europa. De asemenea, implementarea a fost asigurată de o echipă capabilă să ofere rezultate solide, care sunt esenţiale pentru a garanta un bun management la nivel local".

Implicarea Sierra în proiect s-a extins şi la nivelul echipei Reify, care, ca specialişti în crearea şi renovarea activelor şi spaţiilor urbane, a fost responsabilă de întreg proiectul de semnalistică a centrului, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb