Sony" lansează DVD player DVP-NS708H cu 1080p upscaling

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 30 iunie 2008

"Sony", producător de sisteme audio, video, de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei lansează pe piaţa autohtonă DVD player DVP-NS708H cu capacitate de re-sampling la rezoluţie Full HD. Noul model este disponibil în magazine şi poate fi achiziţionat la preţul de 349 de lei.

Modelul are capacitatea de a mări calitatea imaginilor de la rezoluţia standard la rezoluţia Full HD 1080p, oferind detalii de o calitate înaltă. La rezoluţia maximă pe care televizorul HD o poate afişa, modelul DVP-NS708H redă imaginile în format Full HD 1920 x 1080p cu scanare progresivă. Astfel, garantează o experienţă de vizionare mai bogată, mai ales în cazul televizoarelor cu ecrane de mari dimensiuni.

Modelul DVP-NS708H constituie şi un bun instrument pentru colecţia de fotografii digitale. Inscripţionate în format JPEG pe CD sau DVD, direct de pe o cameră Cyber-shot sau  SLR, imaginile pot fi afişate la o calitate HD ce taie răsuflarea, pe ecranul unui televizor LCD BRAVIA. Dacă modelul dumneavoastră de BRAVIA are funcţia PhotoTV HD, imaginile sunt optimizate mai departe, pentru a oferi experienţa supremă de vizionare.

Panoul frontal DVD player-ului DVP-NS708H este de un negru-lucios, făcând din acest model o opţiune foarte potrivită de design pentru orice interior.

Pentru a putea fi utilizat cu simplitate şi pentru a nu contribui la aglomerarea camerei, DVP-NS708H poate fi operat cu aceeaşi telecomandă ca şi televizorul BRAVIA, prin intermediul funcţiei BRAVIA Sync.

"DVP-NS708H este modelul ideal pentru orice pasionat al sistemelor home theatre ce vrea să se bucure din plin de colecţia sa de DVD-uri sau de fotografii digitale," a declarat Ayhan Akyüz, Sony Product Manager pentru DVD Playere. "Modelul poate prelucra semnalul video pentru a-i conferi rezoluţie HD, astfel încât utilizatorii să beneficieze de imagini pline de detalii, indiferent dacă folosesc un televizor BRAVIA sau un proiector home-cinema," a adăugat Ayhan Akyüz.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb