"Sony" lansează trei noi modele DSLR Alpha

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 mai 2009

Modelele &230, &330 şi &380 vor fi disponibile începând cu luna iulie 2009.

Modelele &230, &330 şi &380 vor fi disponibile începând cu luna iulie 2009.

"Sony" extinde gama Alpha, cu modelele &230, &330 şi &380: trei camere foto DSLR uşor de folosit, ce aduc o calitate deosebită a imaginilor şi opţiuni de fotografiere extrem de accesibile, anunţă un comunicat al companiei.

Toate cele trei camere au fost create pentru o utilizare deosebit de confortabilă. Modelul &230 este cea mai uşoară cameră DSLR din lume ce dispune de un senzor de imagine APS-C şi stabilizare a imaginii în corpul aparatului. Dimensiunile sale compacte îl recomandă pentru călătorii, în special pentru acele momente când utilizatorul doreşte să realizeze fotografii impecabile, fără a-şi aglomera rucsacul.

Controlul funcţiilor este optimizat pentru toate modelele, cu mai puţine butoane, pentru ca fotografii începători să nu fie copleşiţi de nenumăratele opţiuni creative oferite.

Noua interfaţă prietenoasă vine în ajutorul utilizatorilor, graţie ecranului LCD luminos, de 2.7 inci (6,8 cm). Aceştia pot alege dintre cele şase moduri de selecţie a scenei, ce ajustează setările în funcţie de subiectul fotografiei. Informaţiile de ajutor de pe ecran explică opţiunile selectate, iar imaginea suplimentară afişată arată rezultatele ce se vor obţine.

Înţelegerea relaţiei dintre viteza declanşatorului şi deschiderea diafragmei poate fi dificil de înţeles. Noul display grafic arată utilizatorului cum vor afecta imaginea finală setările expunerii.

În ciuda dimensiunilor foarte reduse şi a designului elegant, cele mai noi modele din gama Alpha nu compromit calitatea imaginii, viteza de reacţie sau opţiunile creative avansate, atât de apreciate de utilizatorii pasionaţi de camerele DSLR.

Atât modelul &330, cât şi &380, dispun de funcţia Quick AF Live View pentru fotografiere creativă cât mai rapidă, ce ţine pasul cu întâmplările din jur. Acest sistem unic de la Sony combină beneficiile previzualizării imaginilor în timp real pe ecranul LCD cu focalizarea automată rapidă şi foarte precisă, chiar şi în cazul fotografierii personajelor în mişcare. Acum şi mai luminos, pentru o vizualizare a imaginilor clară în timpul zilei, ecranul LCD de 2.7 inci poate fi rabatat pe verticală (nu şi la modelul &230), pe un unghi amplu, permiţând o fotografiere confortabilă sporită, din orice poziţie.

Calitatea imaginii este fără cusur, mulţumită senzorului CCD APS-C, ce colaborează excelent cu procesorul de imagine BIONZ al camerelor din gama Alpha. Fotografii se pot bucura de imagini impecabile, detaliate, cu zgomot de imagine redus, chiar şi în cazul fotografierii din mână. Puternicul procesor de imagine BIONZ reprezintă un punct cheie pentru viteza de lucru a camerei, permiţând fotografierea de până la 2.5 cadre pe secundă (2 cadre pe secundă în modul Live View - pentru modelele &330 şi &380 exclusiv). Un nou mod de fotografiere cu funcţie de temporizare permite realizarea unei rafale de 3 sau 5 cadre, reducând la minimum riscurile unor portrete nereuşite sau a unor imagini de grup, în care personajele clipesc în momente nepotrivite.

Precum orice cameră Alpha, noile modele beneficiază de stabilizatorul de imagine SteadyShot INSIDE, pentru imagini clare, chiar în cazul fotografierii din mână. Stabilizarea imaginii direct din corpul aparatului corectează mişcările camerei în timpul fotografierii fără stativ. Cel mai important, noile modele sunt compatibile cu întreaga gamă de obiective interşanjabile alpha, eliminând nevoia de investiţii în obiective masive, cu stabilizare inclusă.

Pentru imagini şi mai impresionante, funcţia îmbunătăţită D-Range Optimiser corectează inteligent valorile expunerii în cazul scenelor conţinând atât zone foarte luminoase cât şi umbre adânci. Fotografiile cu o expunere minunată vor face diferenţa, chiar şi în cele mai dificile condiţii de iluminare contre-jour.

Toate modelele pot fi conectate la orice televizor HD Ready pentru o vizualizare deosebită, plină de detalii clare, în dimensiuni mari. Compatibilitatea PhotoTV HD asigură experienţa unei vizualizări şi mai impresionante a imaginilor surprinse cu modelele Alpha, pe orice televizor BRAVIA compatibil. O premieră pentru gama Alpha, compatibilitatea cu funcţia BRAVIA Sync permite controlul redării tip slideshow sau al oricăror alte funcţii de redare a imaginilor, doar prin utilizarea telecomenzii televizorului. Alternativ, Memory Stick-ul opţional al camerei poate fi utilizat pentru vizualizarea imaginilor şi cu alte medii de redare HD - de la notebook-urile VAIO şi consola PLAYSTATION3 până la rame foto digitale şi imprimante foto de la Sony. Pentru un confort maxim, toate modelele sunt compatibile atât cu cardurile de memorie Memory Stick PRO Duo şi Memory Stick PRO-HG Duo, cât şi cu formatele SD / SDHC. (NB: cardurile miniSD, miniSDHC, microSD, microSDHC necesită un adaptor opţional).

Pentru utilizarea completă a camerelor DSLR Alpha, Sony propune utilizatorilor acestora o gamă variată de accesorii cu un design special. Printre acestea se numără şi noile obiective compacte, accesibile, precum două obiective tele, plus modele pentru fotografii de tip macro şi portret. Acestea sunt acompaniate de HVL-F20AM, un bliţ compact şi uşor ce completează bliţul încorporat al camerei Alpha.

Sony este producător de sisteme audio, video, de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei pentru consumatorii de pretutindeni sau pentru destinaţii profesionale. Cu afacerile sale din domeniul muzicii, al filmului, jocurilor şi cele din zona online, Sony se poziţionează ca una dintre cele mai importante mărci de bunuri de larg consum din lume. Sony a înregistrat vânzări consolidate anuale de 55,44 miliarde de euro (8.871 miliarde de yeni), pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2008, bazate pe o rată medie de schimb de 160 yeni la 1 euro. Deţine aproximativ 180.500 angajaţi în toată lumea.

În Europa, Sony a înregistrat vânzări consolidate de 12,73 miliarde euro (2.328 miliarde yeni) pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2008. Sony Europa, cu sediul central la Sony Center am Potsdamer Platz din Berlin, este responsabilă pentru afacerile cu produse electronice din Europa şi a înregistrat vânzări consolidate de 9,55 miliarde de euro pentru aceeaşi perioadă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb