SORIN CÎMPEANU: "Putem asemăna testarea pe bază de salivă cu testul de sarcină sau cu tăierea unghiilor"

G.B
Miscellanea / 7 decembrie 2021

Sorin Cîmpeanu

Sorin Cîmpeanu

Ministrul Educaţiei compară testele de salivă făcute de elevi cu cele de sarcină. Sau cu tăierea unghiilor. Spune că niciuna dintre aceste activităţi nu este un act medical. Întrebat despre metodele de verificare, Sorin Cîmpeanu a declarat că are încredere în responsabilitatea părinţilor, potrivit Digi24.

"Marea majoritate a părinţilor au utilizat aceste teste. Am văzut că se cer doar testele pozitive sau toate. Mă interesează să ştiu că părinţii raportează atunci când este un caz pozitiv, o suspiciune descoperită din timp şi apoi confirmată poate genera un tratament că aceşti copii să nu dezvolte boli grave", a declarat Sorin Cîmpeanu.

Întrebat dacă are încredere în părinţi, ministrul a răspuns afirmativ şi a subliniat că "nu va milita pentru măsuri care sunt specifice unui sistem dictatorial".

Totodată, întrebat dacă părinţii care mint vor fi sancţionaţi, ministrul a răspuns: "Testarea pe baza de salivă nu se raportează în Coronaform, nu este un act medical, poate fi administrat şi de persoane fără competenţe medicale.

Testul se poate asemăna şi cu testul de sarcină sau cu tăierea unghiilor. Nu cred că cineva şi-a propus să verifice veridicitatea unui test de sarcina făcut de o persoană sau cu tăierea unghiilor.

Aş vrea să înţelegem toţi, prevenţia şi încrederea nu pot fi înlocuite. Cei mai mulţi părinţi sunt responsabili, din ce în ce mai mulţi părinţi înţeleg că acest virus există".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Iarasi a aparut caraghiosul asta de o lasitate iesita din comun. De la minister catre inspectorate si scoli nu vine nimic clar, nicio prevedere clara asumata de ministrul asta. Totul este incert si nimic asumat de ministrul asta.

    Ce ministru e asta atat de las si de neimplicat? 

    bani aruncati pe fereastra , lumea nu se testa pina acum si era perfect , mai dau si rezultate false . s-a deschis usa larg spe alta magarie , afacere pe spatele oamenilor , care vor trebui sa se testeze toata ziua , buna ziua , ca sa aiba niste smecheri cu ce sa bea sampanie cu roaba prin cluburi .

    1. Asa se intampla cand ministrii sunt adusi tot cu roaba, de la periferia societatii. Se aseamana cu sampania - sunt scumpi si plini de gargara si bule (buleangii, ca sa ma exprim intr-un limbaj mai accesibil lor).

      Orice criza sanitara inseamna bani aruncati pe fereastra. Ai prefera sa fie lasat fiecare sa piara pe limba ei? Putem face si asta.

    Putem asemăna IQ-ul tau, Tampeanule, cu cel al unui babuin!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb