SORIN GRINDEANU: "Am validat în Consiliul Politic Naţional listele pentru 19 organizaţii"

S.B.
Politică / 20 octombrie 2020

"Am validat în Consiliul Politic Naţional listele pentru 19 organizaţii"

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat că social-democraţii au validat în Consiliul Politic Naţional listele candidaţilor la alegerile parlamentare pentru 19 organizaţii, iar miercuri va mai fi o întrunire pentru validarea candidaţilor din restul filialelor. Acesta a mai spus că Ion Mocioalcă, proaspăt revenit în PSD de la Pro România va deschide lista la Camera Deputaţilor în Călăraşi, iar preşedintele sindicatului naţional al politiştilor Dumitru Coarnă va fi primul la Senat, tot în Călăraşi, informează news.ro.

"Noi am continuat astăzi să aducem specialişti pe listele noastre, oameni competenţi, cunoscuţi pentru realizările lor profesionale. Azi în Consiliul Politic Naţional am validat listele pentru 19 organizaţii, urmând ca mâine să face o şedinţă a CPN pentru validarea restului de organizaţii. Mâine la 16.00 orgfanizaţia PSD Bucureşti va depune listele la biroul electoral municipal", a afirmat Sorin Grindeanu marţi la finalul Consiliului Politic Naţional.

Potrivit sursei citate, Grindeanu a adăugat că Ion Mocioalcă, secretarul general al Pro România a revenit în PSD şi va candida la Caraş. Întrebat dacă Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor deschide lista PSD la Senat, în Călăraşi, Grindeanu a confirmat informaţia.

"Da. Călăraşi e o organizaţie care a câştigat şi şi Primăria municipiului Călăraşi. Toţi candidaţii la Călăraşi au trecut de aceste criterii, fie că vorbim de domnul Rafila, de domnul Mocioalcă la Calăraşi. Domnul Mocioalcă e fostul secretar general Pro România". a explicat Grindeanu.

Acesta a mai spus că şi lista candidaţilor PSD Dolj a fost aprobată.

Chestionat dacă avocata Laura Vicol se regăseşte pe listele PSD, prim-vicepreşedintele partidului a replicat: "Din câte ştiu eu nu".

Grindeanu a mai spus că Graţiela Gavrilescu este pe locul al treilea pe lista candidaţilor PSD Prahova.

"Cred că da, e pe locul 3, dacă nu mă înşel la Prahova (Graţiela Gavrilescu ). Dar toţi colegii sunt membri ai PSD. Doamna Gavrilescu e membru al PSD, candidează la Prahova. Candidează şi Maya Teodoroiu. De asemenea, candidează preşedintele organizaţiei Bogdan Teoader", a conchis Grindeanu, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Grinde.ște și Grăbește Grinde.ne lista ... și o dată completată s-o Răsfiri...cu dr. RAsFIRA-om-de-OMS, că te bate Fii Rea cu Cercelul ei, și nu vei mai 'traseiza' la proPONTA-partid muribund ca alde...alții

    1. ,,,,si bucura-te de reusite cu Iordaghe care o sa va scada la votare cu cel putin 30%

      Acum a început Cronica cârcotașilor la TV Prima.Vreau să văd la " rușinică, rușinică..." POZA cu Ciordache ieșind victorios cu ambele mâini ridicate și DEGETELE mijlocii arătate electoratului (cel din 27 septembrie și din 6 decembrie). Tov. " Altă întrebare" mai are o "Altă pozare"...?.... prin parlament arătând degetele colegilor și colegelor sale. Oare poza aceea l-a avantajat la votul de ieri...? Și chiar e pus acolo pe viață ?!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb