''Punem la dispoziţia refugiaţilor din Ucraina o aplicaţie privind coridoarele verzi de tranzit pe teritoriul României''

SORIN GRINDEANU: ''Punem la dispoziţia refugiaţilor din Ucraina o aplicaţie privind coridoarele verzi de tranzit pe teritoriul României''

G.U.
Politică #Adevărul - prima victimă / 13 martie 2022

Sorin Grindeanu (Sursă foto: Facebook)

Sorin Grindeanu (Sursă foto: Facebook)

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că va fi pusă la dispoziţia celor interesaţi, începând de duminică, o aplicaţie prin care sunt prezentate coridoarele verzi de tranzit pe teritoriul României, pentru persoanele refugiate din Ucraina, transmite Agerpres.

"De astăzi punem la dispoziţia celor interesaţi o aplicaţie prin care sunt prezentate coridoarele verzi de tranzit pe teritoriul României, pentru persoanele refugiate din Ucraina. Datele sunt furnizate în limba română, engleză şi ucraineană, pentru modurile de transport feroviar, rutier şi aerian.

Prin această aplicaţie persoanele refugiate care vor să tranziteze România pot alege cele mai eficiente rute", a scris, astăzi, pe Facebook, ministrul Transporturilor.

Aplicaţia a fost dezvoltată de CESTRIN, unitatea aflată în coordonarea Ministerului Transporturilor, în colaborare cu Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei şi Inspectoratul General al Poliţiei.

Într-o postare ulterioară pe reţeaua de socializare, Grindeanu a prezentat harta interactivă care prezintă culoarele de tranzit pentru refugiaţii ucraineni către statele vecine României (Ungaria, Serbia şi Bulgaria) şi care poate fi accesată printr-un cod QR sau prin următorul short link: https://bit.ly/37kkKPf.

"Aplicaţia oferă informaţii despre: coridoarele de tranzit rutiere (16 coridoare), coridoare feroviare (7 coridoare), împărţite pe ţara de destinaţie, punctele de trecere a frontierei, aeroporturi civile internaţionale, benzinării (aproximativ 600), parcări (circa 1.750), spaţii de servicii aferente fiecărui coridor (peste 50), staţii de cale ferate (circa 250), conexiuni cu aeroporturile apropiate punctelor vamale de interes în acest moment (13 coridoare). Informaţiile pot fi selectate prin bifa aferentă pentru a îmbunătăţi vizualizarea datelor în funcţie de interesul utilizatorului", a arătat ministrul Transporturilor.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. bine ca ti-ai pus masca si te intereseaza de refugiati . drumurile din Romania le-ai rezolvat , sau mai ai neamuri de numit in functii ?

    Mai Sorine i-a veziti tu de treaba ....Ai terminjat drumurile din Romania si acum te intereseaza de ucraineni ? Nu mai plange de grija ucrainenilor ca pe ei ii doare in dos de tine si de tara noastra....Ocupa te de autostrazi ca e gaura de 10 km pe A1 intre Lugoj si Deva.....Lasa tu ucrainenii ca au ei grija de ai lor tu ai grija de roamani...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb