Sorin Petre este noul preşedinte al ANEVAR

A.M.
Companii / 7 ianuarie 2020

Sorin Petre

Sorin Petre

Sorin Petre este noul preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România (ANEVAR), pentru perioada 2020-2021, acesta preluând mandatul de doi ani de la Dana Ababei, preşedintele ANEVAR din 2018-2019, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, ordonanţa Guvernului nr. 24/2011 privind unele măsuri în domeniul evaluării bunurilor, prevede mandate de doi ani pentru preşedinte şi pentru ceilalţi 10 membri ce compun Consiliul director.

Astfel, fiecare preşedinte este ales cu doi ani înainte de a prelua funcţia, perioadă în care deţine funcţia de prim-vicepreşedinte ANEVAR, participând la toate şedinţele şi activităţile organizaţiei şi asigurând astfel continuitatea strategiei şi a relaţiilor de parteneriat ale Asociaţiei.

Sorin Petre a declarat: "Urmăresc cele mai înalte standarde în activitatea viitoare a ANEVAR. Pentru a reuşi însă, cred că trebuie să fim proactivi, în sensul de a fi pregătiţi din punct de vedere profesional să venim în întâmpinarea cerinţelor utilizatorilor serviciilor de evaluare. Să fim, de asemenea, în pas cu evoluţia tehnologiei şi să urmărim cele mai noi tendinţe de dezvoltare ale sectoarelor economice ce au tangenţă cu profesia".

Sorin Petre a deţinut de-a lungul timpului funcţiile de vicepreşedinte şi prim-vicepreşedinte în cadrul Consiliului director al ANEVAR între anii 2012-2015 şi 2018-2019. De asemenea, în perioada 2012 - 2015 a coordonat şi supravegheat activitatea Departamentului de verificare şi monitorizare ANEVAR, în calitatea sa de preşedinte al acestei Comisii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb