Speedwell a început lucrările de construcţie pentru faza a II-a a proiectului Spaceplus West

S.B.
Companii #Construcţii / 29 mai 2023

Speedwell a început lucrările de construcţie pentru faza a II-a a proiectului Spaceplus West

SPEEDWELL anunţă demararea lucrărilor de construcţie pentru faza a doua de dezvoltare a SPACEPLUS West, proiectul care se adresează nevoilor de depozitare ale IMM-urilor.

Localizat pe şoseaua de centură a Bucureştiului, în Chitila, noua fază va adăuga 7.000 mp suprafaţă închiriabilă, parte din suprafaţa totală de 10.000 mp. Prima fază a clădirii a ajuns la un grad de ocupare de 100%, iar lucrările de construcţie pentru faza a II-a sunt planificate să fie finalizate până la sfârşitul anului.

Prima fază a proiectului SPACEPLUS, lansată anul trecut, a introdus un nou concept pe piaţa logistică din România. Ca răspuns la nevoile întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-uri), conceptul oferă unităţi de depozitare şi producţie de clasă A, de înaltă calitate, pentru uz industrial uşor şi logistic. Prima fază a dezvoltării a constat într-un modul de 3.000 mp, în timp ce a doua fază cuprinde 7.000 mp din totalul de 10.000 mp.

"Suntem bucuroşi să anunţăm începerea lucrărilor de construcţie pentru cea de-a doua fază SPACEPLUS West, un concept nou, introdus anul trecut, ce se bucură deja de recunoşterea industriei. Prioritatea noastră este să continuăm să construim spaţii bine izolate şi eficiente atât din punct de vedere energetic, cât şi al costurilor pentru chiriaşii actuali şi cei viitori. Chiriaşii SPACEPLUS au flexibilitate în ceea ce priveşte configurarea spaţiilor de înaltă calitate, care dispun de un design modern ce prioritizează securitatea, confortul, siguranţa şi sustenabilitatea.", a declarat Jan Demeyere, arhitect şi cofondator SPEEDWELL.

Datorită modularităţii, capacitatea spaţiilor de depozitare începe de la 450 mp, cu o înălţime liberă de 6 m. Astfel, SPACEPLUS devine soluţia optimă pentru companiile în căutare de flexibilitate, opţiuni suplimentare şi facilităţi de moderne.

"Suntem încântaţi să continuăm planurile de dezvoltare pe segmentul industrial uşor cu expansiunea proiectului de succes SPACEPLUS West (Chitila), localizat într-un punct strategic pentru multe companii, la doar 9 km de centrul Bucureştiului. Orientarea către client şi eforturile de extindere pe acest nou segment au fost confirmate atât de industrie, cu Premiul Europa Property pentru "Best Warehouse Project" al anului, cât şi de piaţă, prin închirierea integrală a depozitului, ceea ce reiterează că investiţiile noastre merg în direcţia corectă. Odată cu dezvoltarea şi promovarea conceptului, suntem încrezători că vom putea răspunde nevoilor de depozitare ale IMM-urilor la nivel naţional, la standarde internaţionale.", a declarat Didier Balcaen, CEO şi cofondator SPEEDWELL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb