SPEEDWELL lansează vânzările pentru GLENWOOD ESTATE, ansamblul rezidenţial premium din Corbeanca

T.B.
Companii / 25 ianuarie

SPEEDWELL lansează vânzările pentru GLENWOOD ESTATE, ansamblul rezidenţial premium din Corbeanca

SPEEDWELL, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori imobiliari din România, lansează vânzările pentru GLENWOOD ESTATE, noul proiect rezidenţial de vile premium amplasat în apropiere de Bucureşti, în Corbeanca, se arată într-un comunicat al SPEEDWELL, remis redacţiei. Ansamblul va livra un total de 209 locuinţe, 50 dintre acestea fiind construite în prima faza a proiectului, conform sursei menţionate. Începerea lucrărilor de construcţie este programată pentru primăvara acestui an, urmând ca primele unităţi rezidenţiale să fie predate în 2025. Investiţia totală este estimată la 94 milioane de euro, 21 milioane de euro fiind alocaţi primei etape de dezvoltare. GLENWOOD ESTATE promovează conexiunea cu natura şi prezintă o abordare unică care se concentrează pe siguranţă, confort, sustenabilitate şi design, relatează sursa.

Localizat în Corbeanca, la doar câţiva kilometri de capitală, într-o zonă privilegiată, înconjurată de verdeaţă, ansamblul rezidenţial va fi dezvoltat pe un teren de 14 hectare cu acces direct şi vizibilitate către lacul Ostratu, transmite compania. GLENWOOD ESTATE este o comunitate sigură, cu circuit închis, care include un mix de vile premium, cu regim de înălţime redus, înconjurate de spaţii verzi - grădini generoase şi private şi parcuri publice, se arată în comunicat. Un alt factor care conferă proiectului o notă distinctivă este designul locuinţelor. Inspirat de arhitectura organică, care dezvoltă structuri şi clădiri prin promovarea armoniei dintre habitatul uman şi natură, conceptul integrează străzi private, cu poteci şi alei pietonale, piste pentru biciclete, culori şi materiale naturale, toate puse în evidenţă prin iluminat special, potrivit sursei menţionate.

Vilele sunt armonios distribuite pe întreaga suprafaţa a terenului şi beneficiază de o dispunere atent planificată, ce pune accent pe spaţiile generoase dintre locuinţe, astfel încât rezidenţii să se bucure de intimitate şi de o atmosferă relaxantă care încurajează o un stil de viaţă echilibrat, precizează sursa.

Potrivit comunicatului "Suntem încântaţi să extindem portofoliul rezidenţial în apropiere de Bucureşti, în Corbeanca, prin dezvoltarea GLENWOOD ESTATE, un proiect dedicat celor care sunt în cautarea unui mediu liniştit şi natural, dar care oferă acces rapid la viaţa agitată a capitalei. Noul ansamblu de vile va fi integrat rapid în comunitatea existentă, oferind acces rezidenţilor la o selecţie largă de facilităţi şi spaţii verzi. Locuinţele vor avea acces direct şi deschidere către lacul Ostratu, acesta fiind un plus în ceea ce priveşte experienţa rezidenţială a viitorilor locatari. Ne bucurăm să lansăm vânzările pentru noile locuinţe şi suntem încrezători că vom livra primele unităţi până în 2025.", a declarat Didier Balcaen, CEO şi Cofondator SPEEDWELL.

GLENWOOD ESTATE va livra vile cu patru şi cinci camere, cu suprafeţe nete cuprinse între 140 şi 220 de metri pătraţi şi grădini între 322 şi 557 de metri pătraţi, conform sursei precizate. Fiecare unitate va beneficia de materiale de cea mai bună calitate şi design modern cu finisaje premium în culori naturale adaptate împrejurimilor. Cu o comunitate deja formată, GLENWOOD ESTATE va fi preponderent un ansamblu rezidenţial. Fiecare vilă va dispune de cel puţin două locuri de parcare private destinate rezidenţilor şi vizitatorilor, menţionează sursa. În plus, facilităţi precum zone sportive şi restaurante, vor fi integrate în etapele ulterioare, informează compania.

Conform sursei citate, "În linie cu lansarea Raportului de Sustenabilitate pentru anul 2022, articulat de o strategie de sustenabilitate coerentă, dezvoltările noastre viitoare vor lua în considerare acţiuni care susţin misiunea pe care ne-am propus-o în această direcţie. Unul dintre cele mai ambiţioase obiective ale noastre este atingerea neutralităţii emisiilor de dioxid de carbon până în 2050, iar GLENWOOD ESTATE este unul dintre primele proiecte pe care le vom dezvolta conform acestui criteriu. Componenta puternică de sustenabilitate este în linie cu obiectivele noastre ca dezvoltator, precum şi cu toate caracteristicile zonei care înconjoară noul proiect rezidenţial premium. Amplasat în apropierea lacului Ostratu, ansamblul oferă accesibilitate la facilităţile importante din proximitatea suburbiilor." a declarat Jan Demeyere, arhitect şi Cofondator SPEEDWELL.

Conceptul noii dezvoltări este în concordanţă cu obiectivul principal al SPEEDWELL, acela de a îmbunătăţi calitatea vieţii clienţilor şi comunităţilor, precizează sursa. GLENWOOD ESTATE va fi dezvoltat în conformitate cu standardele Green Homes. Similar tuturor proiectelor SPEEDWELL, pe lângă componenta de sustenabilitate, GLENWOOD ESTATE pune accent pe bunăstarea comunităţii şi pe oferirea unui grad ridicat de confort, relatează compania. În această direcţie, rezidenţii se vor bucura de spaţii atent proiectate care vor reduce atât impactul asupra climei, cât şi costurile utilităţilor, prin implementarea panourilor fotovoltaice, a pompelor de căldură, reutilizarea apei pluviale şi a altor măsuri similare, transmite sursa. Protejarea naturii şi limitarea impactului asupra mediului sunt cele două principii fundamentale pe care compania le va respecta în dezvoltarea proiectului.

SPEEDWELL a finalizat şi are în diferite stadii de dezvoltare peste 10 proiecte mari la nivel naţional, precum RECORD PARK în Cluj-Napoca, PALTIM în Timişoara, MIRO, THE IVY, TRIAMA şi SPACEPLUS în Bucureşti, se mai arată în comunicat. Tot în Bucureşti, compania a lansat vânzările pentru THE MEADOWS, proiectul rezidenţial premium, înconjurat de natură. Acesta este al doilea proiect pentru care compania va folosi iniţiative şi tehnologii NZEB (emisii de carbon aproape de zero) pentru protejarea mediul înconjurător şi a biodiversităţii, precizează sursa menţionată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb