Spitalul de Dermatologie Bioderm din Săftica a finalizat tranziţia la energie verde

A.F.
Comunicate de presă / 25 iulie

Spitalul de Dermatologie Bioderm din Săftica a finalizat tranziţia la energie verde

Parcul spitalului cuprinde 242 panouri fotovoltaice care produc aproximativ 100kwh (96,8). Consumul propriu este acoperit 100%, suplimentul injectându-se în reţeaua naţională (prosumator), după încărcarea bateriilor de stocare. Spitalul deţine, de asemenea, ca back-up, un generator de mare putere pentru curent electric, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Privim mereu spre viitor, aşa că pe lângă tehnologie de ultimă generaţie şi servicii la nivel de excelenţă, suntem preocupaţi de sustenabilitate şi responsabilitatea faţă de mediul înconjurător, prin acţiuni concrete. În prezent, Spitalul Bioderm este 100% verde din punct de vedere al eficienţei energetice, lucru care se traduce atât prin beneficii asupra mediului înconjurător, cât şi pentru pacienţi, ca urmare a investiţiilor pe care le vom putea face din economiile realizate. Eficientizarea energetică a spitalelor din România este un proiect major, salutăm orice iniţiativă a statului în acastă direcţie", a declarat Dr. Claudia Sprâncenatu, CEO Bioderm.

Discuţii despre potenţiale proiecte energetice, dezvoltate în cadrul unor Parteneriate Public Private pentru realizarea unui sistem integrat de eficientizare energetică a spitalelor din România au fost purtate în Emiratele Arabe Unite de secretarul de stat în cadrul Alexandru Rogobete. Parteneriatul s-ar putea ridica la un milliard de euro pentru o perioadă de 10 ani, conform declaraţiilor transmise de presă.

Bioderm Hospital - tehnologia de ultimă generaţie, inclusiv AI, face echipă cu experienţa medicului

Spitalul Bioderm dispune de tehnologie de ultimă generaţie în prevenţia cancerului de piele, inclusiv dermatoscopie bazată pe inteligenţă artificială, peste 20 de lasere cu utilizări diferite în dermatologie şi estetică, 32 de paturi, ambulatoriu de medicină internă şi recuperare, un bloc operator modern, o unitate modernă de fototerapie destinată tratării a multiple afecţiuni dermatologice, precum şi cu indicaţii în estetică, plus 32 de locuri de parcare.

Spitalul are o echipă de peste 30 de medici cu o vastă experienţă, una din cele mai sudate echipe din dermatologia românescă.

Pacienţii asiguraţi în sistemul public de sănătate din toată ţara pot beneficia de consultaţii de specialitate, dermatoscopie şi intervenţii decontate în baza unei trimiteri în cadrul Bioderm Hospital. Serviciile pot fi accesate şi în baza asigurărilor private, având în parteneriate cu majoritatea companiilor mari de asigurări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb