Spitalul Zetta devine primul hub medical de Chirurgie Plastică din România

G.D.
Companii / 15 februarie 2023

Andreea Constantin-Vîlcioiu

Andreea Constantin-Vîlcioiu

Cu o evoluţie impresionantă în ultimii zece ani pe piaţa chirurgiei plastice din România, Spitalul Zetta devine anul acesta primul hub medical de Chirurgie Plastică din ţara noastră, conform unui comunicat remis redacţiei. Dincolo de strategia inovativă a Zetta, modificările aduc beneficii importante pentru medicii colaboratori care au determinat, de altfel, această abordare nouă de business.

Potrivit sursei citate, înfiinţată în urmă cu un deceniu, Clinica Zetta s-a dezvoltat de la an la an ajungând cel mai mare spital privat de chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie recostructivă. Planurile de dezvoltare înglobează în 2023 o nouă poziţionare pentru Spitalul Zetta. "Suntem primul hub de chirurgie plastică din România care oferă personal medical calificat şi experimentat şi facilităţi pentru medicii din întreaga ţară care operează în cadrul spitalului. În ultimii zece ani am reuşit să ne diferenţiem în piaţă prin investiţiile pe care le-am făcut constant în tehnologii, dar şi în resursa umană. Vorbim aici despre echipa performantă de anestezie, de cea de coordonatori de pacienţi, de fluxuri bine stabilite, dar şi de tehnologia de ultimă generaţie pe care o oferă Spitalul Zetta, un loc în care anual au loc premiere medicale naţionale şi internaţionale în chirurgie plastică şi specialităţi conexe", a declarat Andreea Constantin-Vîlcioiu.

În 2022, Spitalul Zetta a avut o cifră de afaceri de 5,24 milioane euro, faţă de 4,2 milioane de euro în 2021 şi înregistrând o creştere faţă de cifrele estimate la începutul anului. În acelaşi timp, însă, au crescut şi cheltuielile cu personalul cu 45% faţă de anul anterior, dar şi costurile cu chiria şi mentenanţa clădirii şi dobânzile pentru creditele de dezvoltare.

"Anul 2022 a fost un an al scumpirilor şi al creşterii inflaţiei, iar pentru noi asta s-a transpus în cheltuieli mult mai mari şi în nevoia actualizării anumitor costuri cu inflaţia. Totodată, a fost un an în care am continuat să realizăm investiţii atât în medicina estetică prin achiziţionarea unui laser CO2 şi a unui electrocauter, cât şi în microchirurgie prin achiziţionarea unui microscop chirurgical", a declarat Andreea Constantin-Vîlcioiu.

În anul 2022, din totalul de 3.185 de operaţii realizate, doar 44% au fost estetice, iar 56% reconstructive, dintre acestea din urmă 157 fiind intervenţii pro bono realizate cu sprijinul Asociaţiei Zetta. "Într-o perioadă inflaţionistă cu preţuri în creştere, cheltuielile privind apetitul românilor pentru intervenţii estetice s-a transpus într-o creştere de 12% a numărului intervenţiilor estetice faţă de cele realizate în anul 2021, la nivelul Spitalului Zetta. Ce a devenit însă evident pentru noi în această perioadă este faptul că indiferent de costuri, pacienţii îşi doresc să se simtă în siguranţă şi confort atunci când au nevoie de o intervenţie", a încheiat directorul general al Spitalului Zetta în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb