STEFANEL revine cu un nou concept la Băneasa Shopping City

T.B.
Companii / 10 octombrie 2023

STEFANEL revine cu un nou concept la Băneasa Shopping City

STEFANEL retailerul de modă cu o tradiţie de peste 60 de ani, se pregăteşte să facă din nou parte din peisajul modei româneşti prin intermediul UNIC BRANDS, aducând un concept proaspăt şi inovator de magazin, se arată într-un comunicat al STEFANEL, remis redacţiei.

Magazinul care se va deschide sâmbătă, 14 octombrie, în Băneasa Shopping City, la parter, va ocupa o suprafaţă de 100 de metri pătraţi şi va oferi colecţii vestimentare rafinate care îşi păstrează esenţa tradiţională, combinând designul italian cu tradiţia şi rafinamentul care au consacrat brandul Stefanel la nivel global, potrivit sursei citate.

Deschiderea noului magazin STEFANEL va fi marcată printr-un eveniment special care va avea loc pe data de 14 octombrie, începând cu ora 10:00, se mai arată în comunicat. Clienţii vor fi întâmpinaţi cu trandafiri galbeni şi baloane în culorile emblematice ale brandului, roşii şi negre, informează compania.

Moliciune, feminitate, eleganţă - aceasta este esenţa colecţiei STEFANEL Toamnă/Iarnă 2023, transmite sursa menţionată. De la articole de îmbrăcăminte de bază, până la creaţii atemporale, brandul oferă piese vestimentare potrivite pentru garderoba oricărei femei, indiferent de gusturi, potrivit comunicatului. Stilul se adresează femeii care este mereu elegantă, chiar şi atunci când alege să poarte jeansi, informează compania.

"Suntem extrem de bucuroşi să anunţăm reintrarea STEFANEL în România prin deschiderea unui concept nou de magazin Unic Brands. Acest moment marchează o etapă importantă în dezvoltarea noastră şi reflectă angajamentul nostru de a aduce branduri iconice şi inovatoare pe piaţa românească. Cu calitatea şi rafinamentul brandului STEFANEL, suntem convinşi că această nouă experienţă de shopping va cuceri inimile românilor", au precizat reprezentanţii Unic Brands, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb