STELIAN TĂNASE: "Am făcut cea mai mare prostie din viaţa mea, acceptând să conduc TVR"

V.B.
Media-Advertising #Media-Advertising / 17 februarie 2014

Stelian Tănase (directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune - SRTv) a scris, sâmbătă, pe blogul personal, ca înclină tot mai mult să îi dea dreptate fratelui său, care i-a spus, în decembrie, că a făcut cea mai mare prostie din viaţă, acceptând să conducă TVR.

"Mă gândesc 24/24 de ore la necazurile TVR (bugete, oameni, atacuri, mizerii omeneşti ) care mi-au invadat şi mi-au otrăvit viaţa în ultima vreme. Fratele meu, îmi amintesc asta în fiecare zi, mi-a spus, în decembrie, că am făcut cea mai mare prostie din viaţa mea acceptând să conduc TVR. Înclin să cred tot mai mult că are dreptate. Nu trebuie să fiu felicitat, ci căinat. Îmi amintesc acest lucru şi din pricină că luni, 17.02.2014, împlinesc 62 de ani şi era bine să mă găsească stând liniştit acasă", a scris jurnalistul, într-o postare intitulată "M-am întors la blog".

Tot acolo, Stelian Tănase aminteşte că a revenit, joi seara, de la Paris, unde a participat la congresul URTI, o organizaţie internaţională care reuneşte canale de televiziune şi posturi de radio.

"Mi-am făcut o impresie despre ce se întîmplă în 2014 în televiziuni, mai ales în cele din Europa. S-a vorbit puţin despre content, şi fff mult despre bani. Nimeni nu are. E criză peste tot, dar nu îmi amintesc să fi vorbit cineva despre o situaţíe atît de dramatică, de dificilă, aproape fără ieşire, ca a televiziunii române. Am vrut să compar, dar nu am găsit termen de comparaţie. Voi da la timpul potrivit o conferinşă de presă pentru a prezenta presei şi publicului cifrele exacte", scrie Tănase.

Preşedintele interimar al TVR mai spune că, până atunci, se ocupă, împreună cu echipa TVR, de lansarea noii grile (pe 1 martie, la Braşov, odată cu Gala Eurovision) şi pregăteşte un nou roman, intitulat "Maestro".

Pe 20 decembrie, Stelian Tănase a fost acceptat de Parlament în funcţia de preşedinte director general interimar al Televiziunii Române, plenul reunit acordându-i 405 voturi pentru, două împotrivă şi nicio abţinere.

Pe 10 decembrie, raportul de activitate al SRTv pe 2012 fusese respins de plenul Parlamentului, ceea ce a atras demiterea Consiliului de administraţie al televiziunii publice şi a lui Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al SRTv.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. (...) esti netca din nascare.Prima dovada cind ai fost numit sef la SRI.Dupa ce l-ai lins in (...) pe Basescu ai devenit dusmanul lui.Tare prost mai esti.Pina si nevasta tea tradus

    Atentie! O asemenea concluzie incadreaza persoana intr-o alta categorie decat cea in care-l vedea lumea pe dl.Stelian Tanase. O categorie este cea a oamenilor deosebiti, cealalta este cea a oamenilor mediocri. Un om capabil trage concluziile sanatoase, elimina lucrurile gresite si se inconjoara cu specialisti care aplica obiectiv principiile de management. In ce priveste banii, ei sunt peste tot, trebuie doar "convinsi" sa "unga" si rotitele acestei institutii. Atentie! Cel mai bun lucru este sa te intorci la principiile de baza si sa identifici care este menirea institutiei la nivel national. Odata indentificata menirea, aplicarea principiilor sanatoase de management, punand accept pe profesionisti, este un lucru simplu. Intuitia are de obicei un rol important in re-structurari. In ce priveste bugetul si situatia financiara, toata lumea o cunoaste. Insa toata lumea asteapta sa vada ce poate face Stelian Tanase in urmatorii 2-3 ani, redand televiziunii "nationale" stralucirea pe care trebuie s-o aibe o televiziune nationala, "vazuta" de toata tara, indiferent de saracie sau de bogatie, de politica sau de sanatate mentala. "Televiziune nationala", educatie, stiinta, profesionism, sinceritate. Cam asta trebuie sa emane institutia respectiva, pe langa putin modernism. In rest, seriozitate si integritate.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb