STERIU: "UNPR va intra şi în viitorul Parlament, şi în viitorul Guvern''

Laura Boico
Politică / 19 mai 2016

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat, la Vaslui, că partidul pe care îl conduce se va regăsi din toamnă atât în viitorul Parlament cât şi în viitorul Guvern, subliniind că miza anului electoral 2016 este ca partidul să fie prezent pentru al treilea mandat în Legislativ, potrivit unor surse din presă.

Steriu s-a declarat încrezător că acest obiectiv va fi atins şi că modul în care organizaţiile UNPR din ţară îşi fac datoria arată că partidul va rămâne în continuare a treia forţă politică a României.

''Ştim că vom intra în Parlament, vom intra şi în Guvern. UNPR are cei mai valoroşi oameni pe multe domenii de activitate. Avem oameni care ştiu şi administraţie publică şi agricultură şi ştiinţe juridice şi care pot merge în Guvern pe orice funcţie. Nu vom căuta cu o zi înainte să înlocuim un ministru sau altul. Avem oameni care pot scrie programe de guvernare, avem departamente pe toate domeniile de activitate şi oameni care ştiu ce au de făcut'', a afirmat Valeriu Steriu.

Liderul UNPR a participat la Vaslui la o serie de acţiuni de campanie, declarându-se ulterior mulţumit de activitatea progresiştilor vasluieni.

''Am încredere că, peste câţiva ani, România va avea în continuare politicieni de mare calitate, care vor activa şi în plan local şi la nivel central. Îi vom vedea şi în Parlamentul României, poate şi în Guvernul României şi sunt convins că şcoala de cadre de aici, din Moldova, produce şi va produce în continuare oameni de calitate'', a declarat Steriu.

Din partea UNPR, pentru Primăria municipiului Vaslui candidează Ovidiu Mihăiţă Băetu, iar la Bârlad partidul îl are candidat la primărie pe Constantin Pâslaru, care este preşedintele < < Mişcării de Rezistenţă > > de la Pungeşti, conform aceloraşi surse.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb