STS: Peste jumătate dintre cei programaţi la vaccinare anti-COVID în Etapa a ll-a sunt persoane de peste 65 de ani

S.B.
Miscellanea / 17 ianuarie 2021

Peste jumătate dintre cei programaţi la vaccinare anti-COVID în Etapa a ll-a sunt persoane de peste 65 de ani

Premierul Florin Cîţu afirmă, într-o postare pe Facebook, că programările merg bine şi dă asigurări că peste 75% dintre persoanele cu vârsta peste 65 de ani se vor vaccina în perioada următoare, prezentând şi o statistică realizată de STS, conform căreia mai mult de jumătate dintre cei programaţi la vaccinare anti-COVID în Etapa a ll-a sunt persoane de peste 65 de ani, informează news.ro.

"Programările merg bine. Campania de vaccinare merge bine. Peste 75% din persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele mai afectate de coronavirus, se vor vaccina în perioada imediat următoare", a scris Cîţu duminică, pe pagina de Facebook, prezentând o statistică realizată de STS pe baza datelor înregistrate de vineri de la ora 15:00, când au început programările pentru vaccinarea anti-COVID în Etapa a ll-a şi până sâmbătă la ora 20:00.

Conform aceste statistici, dintre programările făcute pentru cei care ar urma să fie vaccinaţi în această etapă - persoane peste 65 de ani, bolnavi cronici şi lucrători din domenii considerate esenţiale - 52,6% sunt programări individuale, pe platformă, 30,59 % din programări sunt reprezentate de angajatori, 12,52% sunt făcute prin call-center şi 4,29% prin medici.

În ceea ce priveşte categoriile programate, cea mai numeroasă este categoria celor de peste 65 de ani, care reprezintă 56,26%, urmaţi de persoanele cu afecţiuni cronice - 22,01% şi de lucrătorii în domenii esenţiale - 21,73%.

Potrivit STS, totalul programărilor este 175.389.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea anunţa sâmbătă că, pentru următoarele 20 de zile de programare la vaccinare, respectiv perioada 18 ianuarie - 6 februarie, la nivel naţional s-au realizat 305.562 programări la vaccinare, din cele 364.800 sloturi disponibile şi că numai în Bucureşti au fost programate 62.182 locuri de vaccinare, gradul de ocupare fiind în proporţie de 100%", potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Adică, vreo 80% dintre ei sunt praf cu sănătatea (bătrâni și bolnavi cronic) și își riscă viața băgând vaccin in venă, asta e ideea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb