STUDII CLINICE: A treia doză de vaccin Moderna creşte numărul anticorpilor în faţa variantelor îngrijorătoare de coronavirus

J.P.
Miscellanea / 7 mai 2021

A treia doză de vaccin Moderna creşte numărul anticorpilor în faţa variantelor îngrijorătoare de coronavirus

Administrarea unei a treia doze de vaccin, elaborat de compania americană Moderna, după parcurgerea unui curs complet de vaccinare cu serul acesteia, ajută la creşterea anticorpilor împotriva tulpinilor de coronavirus braziliană şi sud-africană, reletează agenţiile internaţionale de presă. Acest lucru este demonstrat de datele preliminare din studiile clinice publicate pe site-ul Moderna, arată agenţia bulgară BTA, conform Hotnews.

Studiile au folosit vaccinul deja utilizat al companiei, precum şi un preparat experimental conceput special pentru a combate versiunea sud-africană a coronavirusului. Rezultatele preliminare din a doua fază a studiilor au arătat că o doză unică de vaccin sau o doză de vaccin experimental împotriva coronavirusului, administrată din nou celor deja vaccinaţi, a crescut anticorpii pentru cele două tulpini de coronavirus - sud-african şi brazilian.

La studii au participat 40 de persoane care au primit două doze ale vaccinului Moderna. Se remarcă faptul că, după introducerea celei de-a treia doze a unuia dintre vaccinuri, toţi participanţii au înregistrat o creştere a anticorpilor împotriva coronavirusului şi la cele variante menţionate. Dezvoltatorii raportează că vaccinul, dezvoltat special împotriva tulpinii din Africa de Sud, s-a dovedit a fi mai eficient decât cel obişnuit.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. E un fel de supliment alimentar daca doar "asigură creșterea anticorpilor" și nu realizează efectiv imunizare in sine asa cum mincinos se afirmă despre aceste vaccinuri.

    E o mare minciună aceasta campanie, scopul ei real e sa obișnuiască omul cu ideea de înțepătură de doua ori pe an, ceea ce e o țeapă. Nimeni nu e dispus să accepte vaccinare periodică pe baza de propagandă guvernamentală. 

    A 5-a te face nemuritor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb