STUDIU ERNST & YOUNG: Operatorii globali din telecom trebuie să îşi revizuiască criteriile de măsurare a performanţei

F.A.
Comunicate de presă / 6 martie 2013

Modificările radicale şi rapide ce au loc în sectorul telecomunicaţiilor impun necesitatea unor schimbări substanţiale ale modului în care operatorii măsoară şi raportează performanţele lor operaţionale şi financiare, se arată într-un comunicat de presă conform raportului Ernst & Young, Metrics transformation in telecommunications.

Actualele criterii de măsurare nu mai ţin pasul cu schimbările survenite în modelul de business iar operatorii trebuie să-şi alinieze procesele de raportare unui mediu în care ei oferă o gamă tot mai extinsă de servicii bazate pe trafic de date, se precizează în comunicat.

Conform studiului Ernst & Young, Institutional investors survey, doar 11% dintre cei chestionaţi au considerat telecomunicaţiile un sector în care merită investit, comparativ cu tehnologia (20%), sectorul de petrol şi gaze (26%), respectiv de bunuri de consum (27%).

"În condiţiile acestea, indicatorii de performanţă ai companiilor de telecomunicaţii trebuie să reflecte evoluţia noilor servicii şi, totodată, să furnizeze o mai mare granularitate în materie de profitabilitate a serviciilor de date.(...) În acelaşi timp, sunt necesare noi tipuri de indicatori de măsurare care să reflecte acoperirea şi gradul de penetrare şi să comunice beneficiile socio-economice ale noii infrastructuri. În definitiv, toţi aceşti noi indicatori de măsurare pot fi de mare folos investitorilor ca să evalueze sectorul şi capacitatea lui de transformare în anii care vin", conform precizărilor din comunicat.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb