Concept A Trois şi Little Paris Atelier aduc o notă de eleganţă şi pasiune în luna octombrie, la Designers Boutique din Bucureşti Mall-Vitan

R.S.
Comunicate de presă / 10 octombrie

Concept A Trois şi Little Paris Atelier aduc o notă de eleganţă şi pasiune în luna octombrie, la Designers Boutique din Bucureşti Mall-Vitan

Bucureşti Mall-Vitan, primul centru comercial modern din România, continuă să susţină creativitatea românească, invitând pasionaţii de modă să descopere noile colecţii disponibile în cadrul Designers Boutique. În luna octombrie, pop-up store-ul de la parterul centrului comercial găzduieşte două branduri cu viziuni unice: Concept A Trois, cu piese vestimentare elegante şi versatile, şi Little Paris Atelier, un brand de lumânări artizanale care promit să aducă fiecărui spaţiu o doză de rafinament, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Cu o colecţie feminină, în culori ce se integrează perfect noului sezon, brandul de fashion Concept A Trois aduce distincţie şi şarm ţinutelor. De la rochii cochete şi sacouri sofisticate, până la jachete şi articole vestimentare de zi cu zi, fiecare piesă este realizată din materiale confortabile, iar croiurile în stil modern, cu accente clasice promit să pună în evidenţă orice siluetă.

"Sunt încântată să fac parte din acest proiect şi să am oportunitatea să aduc brandul Concept a Trois în inima Bucureştiului, în spaţiul plin de energie creativă de la Designers Boutique. Aştept cu nerăbdare să împărtăşesc cu vizitatorii Bucureşti Mall noua noastră colecţie A-WOMAN-TO-WOMAN şi îi invit pe toţi iubitorii de fashion "made in RO" şi nu numai să descopere piesele noastre vestimentare", a declarat Alina Andronic, fondatoarea brandului Concept A Trois, potrivit comunicatului.

În acelaşi timp, brandul Little Paris Atelier este pregătit să aducă atmosfera perfectă a serilor de toamnă prin colecţia lor de lumânări parfumate. Lucrate manual cu multă grijă şi pasiune, fiecare articol promite să încânte prin aromele delicate, care aduc un strop de relaxare şi linişte în orice colţ al casei. Gândite să creeze o poveste specială şi momente perfecte de răsfăţ, lumânările sunt mai mult decât obiecte decorative, ele creează emoţii şi momente speciale.

"Suntem extrem de bucuroşi să ne alăturăm iniţiativei Designers Boutique! Fiecare lumânare Little Paris Atelier este realizată cu grijă şi inspiraţie, de la aroma subtilă, care te trimite cu gândul la o seară romantică în Paris, până la designul minimalist, care transformă orice încăpere într-un sanctuar de linişte. Prezenţa noastră aici nu înseamnă doar prezentarea colecţiilor noastre, ci şi invitaţia de a face parte dintr-o comunitate autentică, ce creşte de la an la an. Aşteptăm cu nerăbdare să împărtăşim această bucurie cu toţi cei care ne vizitează", au declarat Cremona şi Răzvan, fondatorii brandului Little Paris Atelier.

De mai bine de şase ani, Bucureşti Mall-Vitan pune la dispoziţia creatorilor locali de frumos un spaţiu dedicat modei, continuând să susţină şi să promoveze designerii autohtoni. Lansat în 2018, Designers Boutique, oferă antreprenorilor din fashion & beauty & deco oportunitatea de a-şi prezenta colecţiile şi de a beneficia de interacţiunea directă cu publicul, într-o experienţă completă de retail offline.

Povestea Designers Boutique se scrie cu pasiune şi dedicare, în Bucureşti Mall-Vitan, unde creaţiile româneşti îşi găsesc loc în inima oraşului şi a celor care le poartă cu mândrie, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb