Studiu EY: Intenţia de recrutare din partea antreprenorilor rămâne semnificativă la nivel global

F.A.
Companii / 10 iulie 2013

Antreprenorii dau dovadă de o rezistenţă remarcabilă, în pofida contextului economic dur, şi se declară optimişti în privinţa planurilor lor de recrutare pentru viitoarea perioadă, se arată în studiul EY - Global job creation.

Potrivit unui comunicat de presă, derulat pe baza răspunsurilor a 200 de antreprenori selectaţi în cadrul competiţiei internaţionale EY Entrepreneur Of The Year (EOY), studiul evidenţiază faptul că 78% dintre aceştia declară că intenţionează să îşi extindă echipa de angajaţi în 2013, atât în ţările de origine, cât şi în afara graniţelor.

Studiul a arătat că 73% dintre femeile antreprenor au în plan să îşi mărească numărul de angajaţi în acest an, faţă de 69% dintre antreprenorii bărbaţi. 78% din totalul antreprenorilor chestionaţi, atât bărbaţi cât şi femei, au declarat că factorul determinant în privinţa planurilor lor de angajare de personal pentru 2013 este creşterea producţiei de bunuri şi a furnizării de servicii oferite de firmele lor.

Femeile antreprenor au mai multă încredere că economia ţărilor în care activează se îndreaptă într-o direcţie bună - 88% faţă de 71% dintre bărbaţi, mai arată studiul.

Maria Pinelli, Vice-Preşedinte global EY pentru Pieţe Strategice, a declarat: "În ultimul an, cei mai buni antreprenori din lume au dat dovadă de o rezistenţă remarcabilă în faţa condiţiilor de business extrem de volatile din majoritatea pieţelor globale. În timp ce riscurile macroeconomice, cum ar fi criza Eurozone, încetinirea creşterii pieţelor emergente sau impasul bugetar al SUA atrag după sine adâncirea incertitudinii pentru investitori, antreprenorii de top au încă în plan recrutări semnificative".

Potrivit comunicatului, când au fost întrebaţi despre locurile de muncă pe care le creează, 51% dintre antreprenorii chestionaţi au spus că vor crea posturi pentru "personal experimentat (non-management)", în timp ce doar 14% au spus că vor recruta "începători cu studii superioare" şi 26% "începători fără studii superioare".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb