STUDIU: SARS-CoV-2 nu a fost creat de om cu elemente din HIV

C.B.
Miscellanea / 18 aprilie 2020

SARS-CoV-2 nu a fost creat de om cu elemente din HIV

Într-un interviu publicat pe site-urile frequencemedicale şi pourquoidocteur, profesorul francez Luc Montagnier afirmă că SARS-CoV-2 este rezultatul unei tentative de fabricare a unui vaccin contra HIV. În realitate, este cert că SARS-CoV-2, responsabil de actuala epidemie, nu a fost creat de om, notează rfi.fr.

Chiar coronavirusul demonstrează acest lucru, prin analiza codului său genetic. Foarte rapid, la începutul epidemiei, cercetătorii chinezi au reuşit să o pună la dispoziţia comunităţii ştiinţifice internaţionale. Cercetarea SARS-CoV-2, publicat de Kristian G. Andersen, Andrew Rambaut, W. Ian Lipkin, Edward C. Holmes şi Robert F. Garry în Nature.com, ne arată multe despre originea sa.

Primul element: nu a putut fi creat de om. O intervenţie umană lasă urme. Toate tehnicile de biologie moleculară folosite astăzi pentru manipularea virusurilor în scop terapeutic, de exemplu, lasă un gen de semnătură pe genomul său. Cel al SARS-CoV-2 nu prezintă astfel de urme. Cu excepţia cazului în care presupuşi manipulatori inventează o metodă de editare genomică cu totul nouă, necunoscută de restul lumii. Prin urmare se pare că originea acestui coronavirus este naturală.

Acest studiu de genom ne indică mai precis că virusul este înrudit cu SARS-CoV, responsabil de epidemia de SARS din 2002-2003, cu care are în comun mai puţin de trei sferturi din informaţiile genetice. Din acest motiv a fost numit astfel. Dar în această familie de coronavirusuri, SARS-CoV-2 are o altă rudă, mult mai apropiată: RaTG13, un virus de la lilieci. Cele două au în comun 96% dintre informaţiile lor genetice. Ca urmare a acestei descoperiri a fost luată în calcul o maladie de origine animală.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Sunt sigur ca acest virus a fost produs intr-ul laborator si lansat intentionat pentru a decima populatia umana.

    Nu am incredere in specialisti... Acestia sunt pe statul de plata al marilor corporatii si a oligarhilor de tip Bill Gates care finanteaza o industrie de acest tip.  

    1. Cristian , esti aceiasi persoana cu Cristi C .care posta odata comentarii cu informatii corecte ,verificabile ,si concluzii logice ,echilibrate ca exprimare ,sau este doar o coincidenta mai mult sau mai putin intamplatoare ? Recentele tale comentarii sunt mai subiective ,mai apodictice si ,deci , mai putin creditabile .

      Ca sa nu mai vorbesc ca la Cristi C. nu-mi amintesc sa fi intalnit cuvantul "vrajeala " !

      Din cate imi amintesc eu,acest "Cristian" este cel care prezicea un nou razboi mondial acum 2-3 luni cand tensiunile dintre Rusia si Turcia erau la cote maxime! Atunci ne prezenta si date exacte la care avea sa inceapa razboiul!

      Ne aflam intr-o situatie limita in care nu prea poti prezenta dovezi si informatii corecte, asa ca fiecare om poate exprima doar opinii, bazate pe propria judecata. Dar, daca esti un fin observator al fluxului de stiri international, poti citi printre randuri lucratura care este pusa la cale si modul in care ea este sprijinita chiar de marile trusturi de presa considerate "de incredere" de peste 90% din populatie.

      Cristiane iar faci slalom printre popice cu idei nastrusnice.

      Asa cum am mentionat si altadata esti un hrapalau de informatii fara noima.

      Mai pune mina pe carti ca ma obosesti cu aceste comentarii sau poate incepi virsta senilitatii ? 

      Nu este domnule/doamna. Dupa cum bine remarcati, afirmatiile erau mult mai verificabile, mai echilibrate nu fumigene conspirationiste.

    Daca RFI discrediteaza cistigatorul premiului nobel Luc Montagner atunci chiar ca nu a mai ramas nimic impartial in domeniul stirilor.

    Adica acest profesor ce a depistat Ebola in anul 1983 e facut harcea parcea de o pleiada de maimutoi fara prestanta lui stiintifica ??? Sau ziaristii platiti de serviciul francez de dezinformare ??? 

    Cum adica sa nu fie adevarat ca acest virus a fost creat in laboratorul din Wuhan ??? 

    Dovezile vor veni dupa ce va fi eliminat si acel papagal comunist ce conduce WHO si se va face o ancheta cum trebuie in China.

    Jos comunismul chinez, rus sau american ! 

    1. Cum spuneam: aceasta este o operatiune a FIAREI iar trusturile de presa, traditional de incredere (BBC, CNN, DW, RFI, etc.) indeplinesc in comunicarea publica "agenda FIAREI". De aceea noi, oameni liber cugetatori, nu ar trebui sa ne luam lumina din aceste "surse de incredere" poluate cu specialisti platiti de corporatii medicale, ci ar trebui sa citim printre randuri si sa punem la indoiala unele lucruri. Aceste trusturi de presa, din exces de zel sau din prostie au momente in care deconspira lucratura masonica mondiala aflata in desfasurare, dar trebuie un ochi antrenat ca sa le poti detecta.

      Fiti vigilenti. Cum bine spunea Isus.. multi profeti mincinosi va dau tarcoale costumati in oaie dar in realitatea ei sunt lupi flamanzi. #rezistamFIAREI 

      HIV, nu Ebola. Si de atunci nu s-a mai ocupat de nimic notabil. Doar de homeopatie. Adica de nimicuri.

      Montagnier, 82, who shared the Nobel Prize in physiology or medicine in 2008 for the discovery of HIV, stunned many fellow scientists about 5 years ago with claims that DNA emits weak electromagnetic waves that cause structural changes in water that persist even in extremely high dilutions. Montagnier considers himself an intellectual heir to the controversial French scientist Jacques Benveniste, who claimed in a 1988 Nature paper that water can retain "memories" of compounds even when diluted at a very high level—a claim that caused a sensation in the press and was taken as support of homeopathy by its proponents, but that other scientists weren't able to replicate. 

      Montagnier says he and his colleagues have a device that can detect such waves, which are strongest when they come fr om bacterial and viral genetic material. "In the future, we may use these findings not just for diagnostics but also for treatment," Montagnier told Science in 2010. "It's possible that electromagnetic waves at some frequency will kill the waves produced by bacterial DNA. 

    Cati bani a luat de la chinezi sa spuna asta doctoru asta de duzina, e limpede ca in perioada asta masinaria de propaganda chineza functioneaza la cote maxime daca nu chiar alarmante

    Trebuie doar sa urmariti foarte atent fluxul de informatii din presa internationala, precum si din presa de mana a 2-a din Romania. O sa vedeti ca, desi problema e una reala, obiectiva, informatiile sunt puse pe tava si ilvrate ostentativ (cu tema data) catre popor... adica in stil de propaganda bolshevica. Sunt cateva teme majore care sunt ambalate si reambalate si livrate zilnic catre popor, pentru a monitoriza reactii. Faceti o lista cu astfel de teme puse pe tava si o sa intelegeti agenda de propaganda in contextul acestei crize.

    1. Subscriu intru totul. Daca la inceput ne-au servit supa de liliac, dupa aceea asa zisa derzinformare rusa cum ca virusul n-ar fi natural, si acum vin incet cu firimituri de adevar. HIV este un retrovirus, SARS Cov1 este deasemenea un virus scapat dintr-un laborator din Beijing. iar genomul lui SARS Cov2 este preponderent al unui liliac Horseshoe, specie rara care traieste intr-o pestera care se afla in regiunea Yunnan la aproape 2000 km distanta de Wuhan.

      Povestea cu cat de natural este acest virus este deasemenea controversata. Am auzit opinia unui microbiolog, care a spus ca un retrovirus injectat intr-o "gazda" face mici mutatii iar daca acesta este extras din cel de-al doilea animal, "gazda", in acest caz pangolinul, retrovirusul devine virus natural.  

      Vorba lui Trump problema nu este virusul, ci daca acesta a scapat accidental sau a fost plasat intentionat.  

      Ceea ce este insa sigur este faptul ca China a mintit, a tagaduit adevarul si cu larga sustinere a OMS, a reusiy sa infesteze o lume intreaga.  

    Am citit un studiu științific în care specialiștii, se strofoaca din răsputeri să demonstreze că cele 4 secvențe de cod din Covid-19, replicate aproape identic din HIV, sunt pura întâmplare și bat puternic moneda pe faptul că "asemănător nu înseamnă identic" iar, în finalul studiului spun clar că nici ei nu-și explică cum drku Covid a împrumutat secventa genetica din HIV, recunoscând totodată ca, acest lucru ar fi totuși posibil daca simultan viruși de SARS și HIV ar infecta o celulă și s-ar recombina genetic acolo. Pentru mine e suficient.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb