SUA afirmă că Rusia vrea să obţină arme din Coreea de Nord

F.D.
Internaţional / 31 august 2023

SUA afirmă că Rusia vrea să obţină arme din Coreea de Nord

Rusia şi Coreea de Nord negociază acorduri de arme pe fondul războiului din Ucraina, potrivit afirmaţiilor făcute miercuri de administraţia americană, potrivit Agerpres.

"Negocierile privind arme dintre Rusia şi Republica Populară Democrată Coreeană (RPDC) avansează în mod activ", a declarat coordonatorul pentru comunicare strategică al Consiliului Naţional de Securitate, John Kirby.

"Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a călătorit recent în RPDC în încercarea de a convinge Phenianul să vândă muniţie de artilerie Rusiei", a adăugat Kirby.

După această vizită, preşedintele rus Vladimir Putin şi liderul nord-coreean Kim Jong Un au făcut schimb de scrisori, angajându-se să consolideze cooperarea bilaterală, a spus oficialul american.

"Informaţiile indică în plus că, în urma acelei scurte vizite, un alt grup de oficiali ruşi s-a deplasat la Phenian pentru a continua discuţiile despre potenţiale acorduri privind arme între RPDC şi Rusia".

Prin acordurile de arme preconizate, Rusia ar urma să primească din partea Coreei de Nord "cantităţi semnificative şi mai multe tipuri de muniţie pe care armata rusă intenţionează să le folosească în Ucraina", a avertizat Kirby.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Stapanul vostru sua e deja ridicol, e in rolul unui mascarici????. EL LIVREAZA LA GREU ARMAMENT OMULUI CIA DIN UCRAINA, SLUGOIUL CERSENSKI, PIANISTUL CU CHILOȚII IN VINE, OBLUGA SI APENDICII UE ȘI NATO SA FACA LA FEL, DAR RUSII NU AU VOIE SA IA ARMAMENT SI MUNITIE DE NICAIERI????????. Sa speram ca Chinezoii isi vor da seama ca ei urmeaza sa fie atacati de sua si haita lor si le vor livra armament si munitie la greu patriotilor rusi, cei care isi apara preventiv tara de jefuitorii colonialisti sua-ue-nato

    1. E tare asta cu mujicii care se "apara preventiv":-)...deci ei au voie sa se apere "preventiv" invadand o tara independenta si ucrainienii nu au voie sa se apere nici "reactiv":-)

    SUA și Europa dă armament , muniție, logistică, informații gratis Ucrainei și Rusia nu ara voie să cumpere cu bani arme.

    1. Nimic de adaugat,

      Bravo 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb