SUA anunţă o nouă rundă de sancţiuni împotriva Rusiei

SUA anunţă o nouă rundă de sancţiuni împotriva Rusiei

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 20 aprilie 2022

Statele Unite au anunţat, miercuri, o nouă rundă de sancţiuni împotriva Rusiei ca urmare a războiului declanşat în Ucraina, informează news.ro.

O bancă comercială rusă, "o reţea globală de peste 40 de persoane şi entităţi conduse de oligarhul rus vizat de SUA, Konstantin Malofeev", industria criptomonedelor, precum şi peste 600 de cetăţeni ruşi sunt vizaţi, potrivit unui comunicat al Departamentului Trezorerie al SUA, relatează CNN.

O bancă comercială rusă şi "o reţea globală de peste 40 de persoane şi entităţi conduse de oligarhul rus vizat de SUA Konstantin Malofeev" au fost sancţionate de SUA.

Departamentul american al Trezoreriei vizează, de asemenea, "companii care operează în industria de minare a monedelor virtuale din Rusia, care se pare că este a treia ca mărime din lume", menţionând că este prima dată când sancţionează companii de acest tip.

În plus, Departamentul de Stat impune restricţii privind vizele a 635 de cetăţeni ruşi care sunt "implicaţi în reprimarea disidenţei în Rusia şi în străinătate, în activităţi care ameninţă integritatea teritorială a Ucrainei şi în încălcări ale drepturilor omului în instituţiile închisorii şi locurile de detenţie neoficială din zonele controlate de Rusia din regiunea Donbas din Ucraina", potrivit Trezoreriei SUA.

Trei oficiali ruşi vor suferi restricţii de viză "din cauza implicării în încălcări grave ale drepturilor omului". Restricţiile de viză se aplică şi altor 17 persoane răspunzătoare de subminarea democraţiei în Belarus", se mai menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Clar, Putin e socat si ingrozit de aceste sanctiuni.

    1. Clar, sanctiunile il "intaresc" pe mujic..."to the moon":-)

    SUA devine penibila cu aceste sanctiuni.... Se produce un genocid impotriva poporului rus... Americanii sunt criminalii de razboi in acest caz, profita de conflict sa distruga, sa suprimeze poporul rus...

    1. Pana apar semnele genocidului american impotriva rusilor cauta sa vezi cati rusi au murit in razboaiele pornite de conducatorii lor. Ce cruci frumoase le-au facut... ce povesti minunate impartasesc cand le pun coroane... ca de morti numai de bine...

    CINE e seful UE? Si de ce nu ganditi mai mult la noi runde de NEGOCIERI?

    1. Corect, mai manca un covrig, o aluna, leafa merge, le mai da ceva la diurna. Nu ar rezolva nimic dar ar putea sa spuna ca au incercat sa transmita obiectii pe un ton foarte hotarat, in mod repetat.

    Vedeti globalistilor-marxisti din SUA pana unde intindeti coarda, caci s-ar putea sa va impuna si Rusia niste sanctiuni de tipul Satan 2!

    1. Trol repetitiv.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb