Succes spectaculos al gamei de bauturi pe baza de lapte de la Tnuva

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 22 iulie 2008

Tnuva România a inregistrat o crestere spectaculoasa a gamei sale de bauturi pe baza de lapte care a fost lansata pentru vara. Astfel, Iaurtul meu fin de baut, Sana mea, Laptele meu cu cacao, Sana mea cu fructe si Tnuva Frappe se numara printre preferintele consumatorilor de produse lactate inca de la introducerea lor pe piata.

Tnuva celebreaza acest succes printr-o serie de activitati de mare amploare care au loc pe litoral pe toata durata verii. Printre ele se numara plasarea a peste 100 de frigidere Tnuva in locatii atent alese de pe litoral, promotii inedite si degustari de produselor. De asemenea, Tnuva a folosit peste 100 de postere outdoor precum si branding cu Sana mea cu fructe pe mijloacele de transport in comun.

"Succesul inregistrat de gama noastra de bauturi pe baza de lapte este peste asteptarile noastre. Acest lucru este vizibiul atat in vanzarile companiei cat si in reactia consumatorilor care nu doar au incercat produsele noastre dar le-au introdus si in meniul lor zilnic. Suntem mandri ca intr-un timp atat de scurt am reusit sa le castigam increderea si preferinta. Speram ca vom putea sa le satifacem cererea lor atat de mare. Avem inca multe surprize pentru consumatorii nostri si dorim sa-i asiguram de aceeasi grija si preocupare pentru nevoile si dorintele lor", a declarat Sagit Tzur Lahav, MK VP Tnuva România.

Vara aceasta, cele doua sortimente inovatoare pentru Romania, Tnuva Frappe si Sana mea cu fructe au fost primite cu mult entuziasm de consumatori. Reactia lor a fost masurata constant nu doar prin vanzarile extinse cat si prin numarul mare de mesaje primite pe sitelul si linia AloTnuva, unde consumatorii pot comunica ideile si propunerile lor. Vanzarile celor doua produse cresc in volum intr-un ritm rapid, cu valori DE MAI MULT de 30% procente saptamanal .

Tnuva Frappe este un produs special pentru vară şi o noutate absolută. Este o bautură răcoritoare, cu un efect energizant. Având la bază lapte de cea mai bună calitate şi cafea naturală, proaspăt măcinată, Frappe-ul Tnuva are gustul autentic al frappe-ului.

Sana mea cu fructe este creată cu pasiune ca răspuns la dorinţa consumatorilor de Sana. Astfel, produsul traditional Sana, având la bază lapte proaspăt, este îmbogăţit cu piure şi/sau suc din cele mai iubite fructe ale verii: căpşuni mango si vişine .

Sana Tnuva este un produs natural, care păstrează toată bogaţia laptelui din care a fost creat. Este o băutură cu efect răcoritor şi revigorant, conţinând 3,6% grăsime. SANA MEA este şi o sursă zilnică de calciu. Ambalajul de 500gr este foarte practic şi ideal pentru păstrat în frigider şi ideal pentru stilul de viaţă al persoanelor dinamice, mereu în mişcare.

Tnuva, iaurtul meu fin de băut a fost gândit special pentru piaţa şi consumatorii din România. Este o bautura usoara si racoritoare, cu un gust fin, adaptat preferintelor consumatorilor romani. Este ideal pentru consum in afara casei, raspunzand foarte bine nevoilor persoanelor dinamice, aflate mereu in miscare.

Consumul de iaurt simplu de băut a crescut rapid în volum, cu 60% mai mult in 2007 faţă de 2006 (conform rapoartelor MEMERB), reflectând cererea consumatorilor de iaurt dornici de a găsi soluţii noi potrivite nevoilor lor.

Laptele meu cu cacao de la Tnuva este un laptic proaspat, produs la cele mai exigente standarde europene din lapte proaspat integral. Pe cei mari ii incanta pentru ca este delicios ca ciocolata si sanatos ca laptele proaspat, in timp ce pe cei mici ii desfata cu gustul sau familiar si dulce. Laptele meu cu cacao are in prezent o cota de piata de 50% in volum din totalul categoriei de bauturi pe baza de lapte proaspat aromat, aceasta categorie triplandu-si valoarea odata cu intrarea acestui produs pe piata( conform MEMRB). Doar saptamana aceasta vanzarile au crescut cu peste 50%

Toate produsele sunt dezvoltate şi fabricate local, în fabrica Tnuva din Popeşti-Leordeni, un proiect greenfield, realizat în conformitate cu cele mai exigente standarde ale Uniunii Europene. Toate produsele au la bază lapte integral de cea mai bună calitate, cele mai atent selecţionate ingrediente, nu conţin conservanţi şi constituie o importantă sursă de calciu. Ambalajul tuturor produselor este practic, favorizând consumul în afara casei, în drum spre şcoală şi serviciu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb