Surplex şi TBAuctions: Cu forţe unite pe piaţa europeană

A.F.
Companii / 8 august

Surplex şi TBAuctions: Cu forţe unite pe piaţa europeană

TBAuctions, cea mai importantă platformă de licitaţii B2B multibrand din Europa, este în cursul acţiunii Surplex. Încheierea tranzacţiei a fost efectuată la data de 7 august 2024. This mişcare strategică va permite TBAuctions să accelereze creşterea pe noi pieţe precum Polonia, Portugalia, România, Republica Cehă, Ungaria şi Serbia. În plus, prezenţa TBAuctions în Germania, Spania şi Italia va fi consolidată, iar expertiza sa sectorială în prelucrarea metalelor şi a lemnului va fi extins. Ca parte a familiei TBAuctions, vâni surplex au acces la acum 20 de ţări, pot vinde mai mult de 1,6 milioane de bunuri, pot primi oferte de la 750.000 de ofertanţi din peste 175 de ţări şi pot realiza preţuri de adjudecare. peste 1,6 miliarde de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Vânzarea de echipamente de afaceri second-hand şi licitaţiile digitale ca şi canal de comercializare a acestor bunuri se dezvoltă rapid în Europa. Această evoluţie este determinată de progresul tehnologic, de creştere a gradului de acceptare a tehnologiei digitale şi de tendinţă către durabilitate. Licitaţiile online fac posibilă ajungerea la cumpărători din afara propriei regiuni şi oferă potenţialilor cumpărători sau gamă mai largă. Prin fuziunea cu TBAuctions, Surplex poate profita pe deplin de aceste tendinţe. Surplex va extinde oferta de servicii şi va antreprenorilor să vândă activele de afaceri second-hand către 750.000 de oferta din întreaga Europă. Acest pas este în conformitate cu strategia TBAuctions de a realiza o creştere durabilă prin tehnologie.

Surplex a fost înfiinţată în Dusseldorf în 1999 şi şi-a construit o reputaţie solidă cu filiale în 16 ţări din Europa. Compania este specializată în licitaţii de utilaje industriale instalate pentru prelucrarea metalelor şi a lemnului şi a deserveşte banii B2B din întreaga lume. Prin urmare, Surplex oferă completarea ideală a poziţiei TBAuctions în ţările nordice şi Benelux, care este axată pe echipamentele mobile.

Michael Werker, proprietar manager al Surplex, spune: "Este logic ca Surplex să unească forţele cu TBAuctions. Împărtăşim valori similare, un aspect faţă de servicii excelente pentru a obţine şi o pasiune pentru promovarea economiei circulare." Uli Stalter, proprietar manager al Surplex, sintetizează: "Combinarea expertizei şi a amprentei geografice a Surplex şi a familiilor de produse TBAuctions creează o experienţă cuprinzătoare de licitaţie digitală în întreaga Europă."

Tom Christenson CEO al TBAuctions, împărtăşeşte: "Surplex are o echipă excelentă, clienţi remarcabili şi un brand puternic în Europa. Împreună cu platforma tehnologică de clasă mondială a TBAuctions şi cu servicii, valorile şi echipele noastre complementare, vedem oportunităţi extraordinare în a realiza o creştere exponenţială. This fuziune marchează o etapă importantă pentru noi, pentru a-şi servi serviciile din toate ţările europene, revoluţionând licitaţii digitale şi cumpărând durabil."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb