SURSE: Firma de creditare în criptomonede Genesis se pregăteşte să îşi declare falimentul

G.D.
Piaţa de Capital / 19 ianuarie 2023

Firma de creditare în criptomonede Genesis se pregăteşte să îşi declare falimentul

Firma de creditare în criptomonede Genesis Global Capital plănuieşte să îşi depună declaraţia de faliment săptămâna aceasta, a informat ieri Bloomberg News, citând persoane care cunosc situaţia, potrivit News.ro.

Creditorii, Genesis şi compania mamă a acesteia, Digital Currency Group, au făcut schimb de mai multe propuneri, dar până acum nu au reuşit să ajungă la un acord, se arată în articol, adăugând că Kirkland & Ellis şi Proskauer Rose au acordat consultanţă grupurilor.

Falimentul va fi cel mai recent dintr-un şir de eşecuri înregistrate de firme de criptomonede, pe fondul unei crize la nivel de sector.

Core Scientific, una dintre cele mai mari companii pentru minarea de criptomonede tranzacţionate la bursă din Statele Unite, a declarat în decembrie că a solicitat protecţie în caz de faliment, în conformitate cu legea numită capitolul 11.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. pe la mijlocul lunii decembrie (sau spre 20 dec 2022) v-am dat in avans aceasta informatie referindu-ma in mod clar la Genesis , dupa scandalul FTX.

    vedeti ca mai urmeaza (inca 2 companii mari de acelasi gen).  

    cum am stiut? simplu: inside information.  

    scopul e unul si acelasi: stergerea urmelor.  

    Aceste platforme au functionat ca macro-spalatorii de bani la nivel mondial si acum ...trebuie "casate" masinile de spalat.  

    FTX , de exemplu, a fost inclusa in triunghiul de aur ... Un Partid Mare din SUA -> Zelenski (Ucraina) -> FTX (donatii, alte forme de cedare de monede, etc) -> Un Partid Mare din SUA.  

    Genesis e o masinuta de spalat ceva mai mica, de ciclu secundar de spalare de bani, nu e atat de mare ca FTX.  

    Mai urmeaza sa crape cel putin 2 mari platforme DE SPALARE A BANILOR SUB APARENTUL TITLU DE PLATFORME CRIPTO. Mai caut info sa aflu care...  

    Eu ajut lumea cu informatii ....desi de multe ori niste inferiori accidental din aceeasi specie cu mine m-au plictisit maxim cu trolling si cu hate-speech. Asa e cu tampitii ... dau cu pietre just for fun.  

    Am salvat lumea agitandu-ma anti-vaccin "licoare magica" covid, am salvat oameni dand info despre cripto din timp (inclusiv avertizand impotriva cripto INAINTE DE FTX atunci cat BTC crestea ca nebunul pe la 50-60 k usd) ... eu ajut si imi iau bombe cu rahat in freza... ca asa e in viata, nu? Cine da in tine e iubit, cine te ajuta e lovit... omul, o fiinta impresionant de contradictorie.  

    1. Hai mai, canta la alta masa.

      Crezi ca noi nu citim zerohedge unde asta a aparut pe 11 dec 2022? 

      "Authored by Scott Hill via BombThrower, 

      The Contagion: Fallout and Lessons fr om FTX and SBF 

      DCG and Genesis 

      This brings us to the Genesis of all of the leverage in the Crypto industry, Digital Currency Group (DCG) and their subsidiary lending and prime broking service, Genesis. So far Genesis appears to have at least $1.8B owed to creditors. Its parent company DCG is on the hook for $575M that comes due in May next year and another $1.1B owed to Genesis in 2032. 

      We have no real idea how deep the hole is at Genesis. In early 2021 we learned that their total loans outstanding stood at $3.8B. This had increased by more than 5x since June 2020. It’s not inconceivable that Genesis had $10B in loans owed to it when it halted withdrawals in November. With so much carnage rippling through the industry it’s impossible to know how many of those loans are still performing and how many have defaulted leaving bad debt on the books." 

      Una este cand redai informatii publicate pe siteuri fara sa citezi sursa (stii ca asta se cheama furt intelectual, da)... si alta este cand aberezi cu cititul despre viitor in caimac si frunze de tei macinate, plus gainat de vultur plesuv. 

      Intr-adevar, impresionant de contradictorie. Doar tu ai declarat ca nu mai dai p-aici. Si, iata-te!

      Ai fi putut sa-ti schimbi macar aliasul, dar cum altfel ai mai fi pretins laurii, nu!? 

      Iti dau si o idee pt un nou alias: Salvator Mundi!  

      Ce zici? Cel putin esti cu globul tau de cristal in mana ;) 

      Vali, ce n-ai inteles tu este ca ziarul Bursa are ca majoritate cititori scoliti, iar genul asta de discurs pe care-l porti tu, nu are cum sa prinda, oricat ai insista, aici. Si stii de ce suntem atat de inexorabili cu tine? Pentru ca tu nu vii cu o minciuna repetata la infinit, ci cu mai multe si ajungi sa te incurci in ele. Apoi, alegi ce iti convine sau, mai bine zis, ceea ce se potriveste cu actualul prezent, afisandu-le ca a fi fost premonitii. Si in final, tot tu esti revoltat ca esti improscat cu opprobrium, neintelegand de ce ai ajuns pe esafod in loc de tron... 

      Si ca sa pastrez tematica aliasului, iti urez cu simpatie: VALIa con DIOS!

    Tremura sandramaua crypto?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb