SURSE: Marian Munteanu ar putea fi retras din cursa pentru Primăria Bucureştiului

S.A.
Ziarul BURSA #Politică / 19 aprilie 2016

Marian Munteanu

Marian Munteanu

Actualizare 22:13 Blaga, despre retragerea lui Munteanu: "Discutăm mâine"

Vasile Blaga a părăsit în această seară sediul PNL şi, întrebat în legătură cu eventuala retragere a candidaturii lui Marian Munteanu pentru Primăria Capitalei, a afirmat că discuţiile vor avea loc mâine, transmit surse din media.

"Discutăm mâine", a răspuns Vasile Blaga, la insistenţele jurnaliştilor.

Copreşedintele PNL a refuzat să facă orice alte precizări.

(S.A.)

----------

Actualizare 21:33 Marian Munteanu: "Am iniţiat cesionarea părţilor sociale deţinute în societăţi comerciale şi retragerea din unele ONG-uri"

Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a anunţat, pe Facebook, că a iniţiat cesionarea tuturor părţilor sociale pe care le deţine în societăţile comerciale şi retragerea sa din unele organizaţii neguvernamentale.

"Astăzi am decis şi iniţiat cesionarea tuturor părţilor sociale pe care le deţin în societăţi comerciale. Doresc ca activităţile mele politice să nu aibă efecte asupra activităţilor pe care aceste entităţi le dezvoltă sau asupra unor oameni care nu sunt implicaţi politic. Din acelaşi motiv am iniţiat retragerea mea din unele organizaţii neguvernamentale", a scris Marian Munteanu.

(S.A.)

----------

Actualizare 21:16 Atanasiu: "Nu i-a cerut nimeni retragerea lui Marian Munteanu"

Teodor Atanasiu, prim-vicepreşedinte al PNL, a declarat în această seară că nu i-a cerut nimeni din partid lui Marian Munteanu să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, informează surse din media.

"Nu i-a cerut nimeni retragerea", a afirmat Atanasiu.

Acesta a mai spus că Marian Munteanu s-a retras marţi din Consiliile de Administraţie ale ONG-urilor din care făcea parte şi şi-a cesionat acţiunile şi părţile sociale de la societăţile comerciale la care era asociat.

"De alte retrageri nu ştiu", a precizat Atanasiu.

(S.A.)

-----------

Marian Munteanu ar putea fi retras mâine de Partidul Naţional Liberal (PNL) din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, ne-au declarat surse politice.

Potrivit surselor, membri din conducerea PNL Bucureşti s-au reunit în această seară, în şedinţă, pentru a discuta situaţia candidaturilor din Capitală, în contextul apariţiei a tot mai multor critici care vizează candidatura lui Marian Munteanu pentru PMB.

Marian Munteanu ar deveni, astfel, al treilea candidat al liberalilor care iese din cursa pentru Primăria Municipiului Bucureşti.

Doi dintre candidaţii PNL la sectoarele Capitalei, Ovidiu Raeţchi şi Răzvan Mironescu, au anunţat astăzi că nu vor face campanie alături de Marian Munteanu.

Astfel, deputatul Ovidiu Raeţchi, candidatul PNL la Primăria sectorului 5 al Capitalei, a afirmat că intenţionează să îşi separe campania electorală de cea a lui Marian Munteanu.

"Mă despart de dansul mai multe lucruri şi de aceea cred că fiecare trebuie să-şi facă propria campanie", a declarat Ovidiu Raeţchi pentru Ziare.com.

"Am învăţat un element de strategie din ceea ce s-a întâmplat în urmă cu o săptămână. Atunci eram toţi cei 7 candidaţi liberali pe aceeaşi faţă de cort, ceea ce nu a fost inspirat pentru că o problema a unuia se răsfrânge asupra celorlalţi. De asta cred că am învăţat să ne separăm campaniile şi sunt convins că asta vom face pentru că suntem oameni diferiţi cu idei diferite şi nu are sens ca 7 poziţionări pe teme diverse să fie asumate laolaltă", a precizat el.

Ovidiu Raeţchi a explicat că îl apropie de Marian Munteanu dimensiunea anti-stânga, anti-comunistă, dar sunt şi diferenţe majore.

"L-am auzit de exemplu spunând că nu ştie dacă Zelea Codreanu a fost un criminal. Eu ştiu sigur că a fost criminal. Se ştie cine e victima, au fost martori. De asemenea am văzut lucruri care ţin de importanţă Mişcării legionare, de elementele ei pozitive. Eu cred că Mişcarea legionară a fost integral o aiureală în dimensiunea ei politică, a fost o mişcare teroristă care a ucis trei prim-miniştri ai României şi cât a avut acces la putere nu a făcut nimic semnificativ, ba a şi legat numele României de un pogrom sinistru, cu oameni atârnaţi la abator în cârlige şi cu masacrul de la Jilava unde, de exemplu, rabinul Gutman, devenit unul dintre rabinii importanţi ai Israelului, şi-a pierdut ambii fii, pe Iancu şi pe Iosif, pe care îi ţinea de mână. Ambii au fost executaţi, rabinul a scăpat miraculos şi s-a întors în Israel", a mai spus Raeţchi.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Wow

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb