Synevo România extinde cu 25% numărul de centre de testare Covid-19 şi continuă investiţiile în aparatură

Comunicate de presă / 6 mai 2021

Synevo România extinde cu 25% numărul de centre de testare Covid-19 şi continuă investiţiile în aparatură

Synevo România continuă investiţiile în dezvoltarea capacităţii de testare Covid-19, prin achiziţia unor echipamente pentru automatizarea tuturor etapelor din cadrul proceselor de lucru şi prin dezvoltarea reţelei de centre de testare dedicate. În prezent, testele Real-Time PCR pot fi accesate în 94 de centre Synevo dedicate din ţară, din 44 de oraşe. În Bucureşti, Ilfov şi Timişoara rezultatele în limba română şi engleză sunt eliberate în mai puţin de 12 de ore, iar în alte 26 de oraşe în 24 de ore, conform unui comunicat remis redacţiei.

Cererea de teste Real-Time PCR din partea persoanelor fizice care s-au adresat reţelei de laboratoare şi centre de recoltare Synevo a crescut cu aproximativ 50% în primele trei luni ale acestui an, faţă de ultimul trimestru al anului trecut. Mare parte dintre pacienţi au optat de la începutul anului pentru teste RT-PCR şi teste de anticorpi, atât cele care identifică imunitatea generată după efectuarea vaccinului, cât şi după infecţia cu virusul Sars-CoV-2.

"Testarea şi vaccinarea rămân principalele instrumente de control ale pandemiei. Am investit constant în extinderea capacităţii de testare RT PCR şi imunologică, precum şi în educaţia şi dezvoltarea medicală a colegilor noştri, pentru a fi pregătiţi pentru actuale şi viitoare solicitări de testare. De asemenea, am reuşit ca, prin extinderea numărului de puncte de recoltare, să îmbunătăţim accesul clienţilor la instrumente de testare specifică Covid, cu cel mai ridicat nivel de acurateţe", a declarat Laurenţiu Luca, director general Synevo România.

Costul unui test Real Time PCR în reţeaua Synevo este de 235 de lei, iar programările se pot face online, telefonic sau direct în centrele de recoltare. Începând cu această săptămână, în Bucureşti testul poate fi accesat inclusiv în regim 7 zile din 7, în anumite intervale orare, în centrul de recoltare Synevo Plevnei.

Synevo operează în acest moment mai multe echipamente dintre care două platforme de testare Real-Time PCR performante Roche Diagnostics - cobas 8800 system şi cobas 6800 system, precum şi un echipament furnizat de Abbott Laboratories, care însumat permit realizarea unui număr de 6.500 de teste pe zi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb