Ţara noastră are cel mai scăzut nivel al absenteismului la locul de muncă din Europa

G.D.
Miscellanea / 29 aprilie 2022

Mitu Morega, Product Manager shiftin

Mitu Morega, Product Manager shiftin

Ţara noastră este ţara din Uniunea Europeană cu cel mai scăzut nivel al absenteismului la locul de muncă, înregistrând o rată de doar 2.5% în trimestrul al treilea al anului 2021, conform unui comunicat remis redacţiei. La polul opus, în Suedia, rata absenteismului este de 27.8%, în vreme ce media la nivelul Uniunii Europene este de 15%, potrivit datelor Eurostat.

Potrvit sursei citate, chiar dacă, prin comparaţie cu media europeană, românii absentează puţin, pentru companiile mari, cu peste 300 de angajaţi, acest lucru se traduce în pierderi de sute de mii de euro.

"În România, procesul de planificare a turelor de lucru este unul anevoios şi repetitiv. Managerii pot pierde chiar şi până la 10 ore pe săptămână gestionând programul de lucru al angajaţilor iar rezultatul, nu de puţine ori, este fie unul care afectează relaţiile dintre angajaţi, fie performanţa companiei. Mai mult decât atât, în cazul unei absenţe, întregul flux de lucru poate fi dat peste cap. Pe parcursul unui an, în cazul unei companii cu 300 de angajaţi, absenteismul provoacă pierderi de peste 200.000 euro. shiftin, softul care automatizează procesul de planificare a turelor de lucru, găseşte instant soluţii pentru înlocuitori pentru cazurile de absenteism, în conformitate cu legislaţia muncii, recomandând prezenţa unui număr optim de resurse în contextul oricărui obiectiv de business", afirmă Mitu Morega, Product Manager shiftin.

În prezent, shiftin este folosit de companii medii şi mari din România, Slovacia, Serbia, Italia, Polonia şi Cehia. Software-ul de planificare automată a turelor de lucru se bucură şi de susţinerea Microsoft, prin intermediul căreia va fi accelerată expansiunea pe noi pieţe.

"Faptul că am reuşit să fim prezenţi în şase ţări şi să devenim parteneri Microsoft, în timp de câteva luni, ne onorează şi, în acelaşi timp, ne validează munca din ultimii patru ani. shiftin se diferenţiază de alţi competitori internaţionali prin librăria sa vastă de reguli pe care o pune la dispoziţia managerilor, dar şi prin democratizarea activităţii de planificare a turelor de lucru, într-un mod colaborativ şi optim, ţinand cont atât de preferinţele angajaţilor cât şi de obiectivele de business.

Din perspectiva angajaţilor, 90% dintre aceştia sunt satisfăcuţi de programul de lucru generat de shiftin. Din perspectiva angajatorului, automatizarea procesului de planificare a turelor de lucru reduce cu până la 72% costurile cu acest proces şi îi eliberează pe manageri de muncă repetitivă", adaugă Product Managerul shiftin.

Shiftin este o solutie Saas (Software as a Service), acest lucru asigurand scalabilitate deplină pentru orice afacere, indiferent de mărimea acesteia sau de industria din care face parte.

Prin intermediul paginii Contact din site, clienţii interesaţi pot solicita testarea gratuită a platformei, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb