Târgu-Jiu a atras fonduri europene de peste 60 milioane lei

A.T.
Fonduri Europene / 2 octombrie 2010

Răzvan Murgeanu, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a semnat ieri, trei contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional. Proiectele sunt incluse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) al oraşului Târgu Jiu şi au o valoare totală de 68.203.194,58 lei, din care finanţarea nerambursabilă solicitată este de 51.795.821,12 lei, arată un comunicat remis redacţiei. La semnarea celor trei contracte au mai participat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu, şi Marilena Bogheanu, director al Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

Proiectul "Sistem de supraveghere pentru creşterea siguranţei în şcoli" vizează achiziţionarea şi instalarea de echipamente necesare pentru creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii. Valoarea totală a proiectului este de 474.350,46 lei.

Proiectul "Modernizare străzi în Municipiul Târgu-Jiu - etapa II/2" are ca scop crearea şi modernizarea spaţiilor publice urbane - străzi, trotuare, scuaruri, zone pietonale şi poduri din zona de intervenie a planului integrat - cu o lungime totală de 11,235 km şi o suprafaţă de 130.291 mp. Planul de investiţii prevede lucrări în cartierele Tismana, Bicaz, Panduras, Preajba, Narciselor, Calea Severinului şi Calea Bucureşti. Valoarea totală a proiectului este de 58.922.423,96 lei.

Proiectul "Creare şi modernizare spaţii publice urbane în zona adiacentă străzii Bicaz" îşi propune modernizarea şi reabilitarea străzilor Bicaz şi Hidrocentralei, pe o lungime de circa 1500m, inclusiv a reţelelor de alimentare cu apă şi de canalizare aferente. Valoarea totală a proiectului este de 8.806.420,16 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb