Târgul Internaţional de Mobilă BIFE-SIM

I.T.
Comunicate de presă / 13 septembrie 2018

Mihai Daraban

Mihai Daraban

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, a participat ieri la deschiderea celei de-a XXVII-a ediţii a BIFE-SIM - Târg internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii. Evenimentul este organizat de Romexpo, în parteneriat cu CCIR şi Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR).

Târgul intrenaţional de mobilă BIFE-SIM, desfăşurat în perioada 12-16 septembrie 2018, aduce în prim plan cele mai noi tendinţe din domeniul mobilei şi se adresează companiilor de profil din România şi din străinătate, producătorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier şi decoraţiuni specifice, precum şi celor care produc sau comercializează echipamente şi accesorii pentru industria lemnului.

Preşedintele CCIR, dl. Mihai Daraban, a subliniat importanţa pe care industria mobilei o are în ceea ce priveşte volumul schimburilor comerciale ale României. "Este o onoare pentru noi să deschidem această expoziţie, mai ales că este o industrie care valorifică cel mai mult o resursă naturală existentă în România. Orice metru cub de lemn care pleacă din România ar trebui să fie sub formă de dulap, scaun sau masă. Dacă ţinem cât de cât la urmaşii noştri, va trebui să luăm în considerare acest lucru şi să stopăm orice ieşire de buştean sau cherestea din România şi absolut tot să plece sub formă de produse ale industriei mobilei. Această industrie are o contribuţie substanţială la economia României, atât prin prisma schimburilor comerciale, cât şi datorită celor peste 60 de mii de locuri de muncă pe care le oferă", a declarat Mihai Daraban.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb