TÂRGUL PROJECT EXPO: Preţurile locuinţelor vor creşte uşor în acest an

P.B.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 23 martie 2015

Preţurile locuinţelor vor creşte uşor în acest an

Locuinţe pentru orice buzunar, în toate zonele din Bucureşti

Târgul imobiliar Project Expo de la Sala Palatului şi-a deschis vineri porţile pentru toţi bucureştenii, expozanţii venind cu oferte atractive pentru apartamentele vechi şi noi, casele de vacanţă sau locuinţele din afara Capitalei.

Adina Patilea, brand manager al târgului a spus că piaţa imobiliară locală înregistrează o tendinţă de creştere de aproximativ 3-5% a preţului locuinţelor, însă au apărut şi o serie de oferte avantajoase faţă de anul trecut.

Unul dintre cele mai interesante proiecte prezente în cadrul Project Expo a fost ansamblul rezidenţial The Park, din zona parcului Tineretului, dezvoltat de investitorul lituanian Hanner Group. The Park va cuprinde 460 de locuinţe printr-o investiţie de aproximativ 37 de milioane de euro, acest complex fiind cea mai mare dezvoltare a companiei pe plan local.

Primul bloc din ansamblu a fost finalizat anul trecut şi cuprinde 69 de apartamente şi studiouri, cu suprafeţe cuprinse între 48 şi 108 metri pătraţi,

preţurile începând de la 55.000 de euro. A doua clădire va fi finalizată în a doua parte din 2015, urmând ca al treilea bloc să fie gata în 2017.

Noutatea a fost că dezvoltatorul lituanian a apelat la designeri de la noi pentru amenajarea standului de prezentare de la Sala Palatului.

Silviu Grigorescu, Country Manager Hanner RD, susţine că ideea colaborării a fost să arate că designul produselor autohtone sunt recunoscute şi apreciate la nivel internaţional.

Printre cele mai avantajoase oferte ale dezvoltatorilor de la Project Expo au fost garsonierele din Popeşti Leordeni sau Fundeni. Astfel, preţurile au pornit de la circa 19.000 de euro pentru garsonierele din Popeşti Leordeni, sau 26.000 euro pentru apartamentele de două camere. Totodată, există garsoniere în Fundeni care pot să fie achiziţionate la un preţ de circa 17.600 euro. La nivelul zonei de sud a Capitalei, au mai fost prezentate apartamente cu trei camere cu preţuri pornind de la 45.500 de euro, respectiv 64.000 euro în ceea ce priveşte casele.

Casa antiseismică a fost un alt proiect interesant de la Project Expo, despre care Adina Patilea a spus că are un cost de 30.000 de euro pentru două camere şi garaj, cu garanţia rezistenţei la cutremure din partea dezvoltatorului, fiind construită pe structură metalică uşoară. "Este gata în trei luni, cu tot cu finisaje", a precizat doamna Patilea, subliniind că ediţia din acest an a Project Expo a avut la start locuinţe pentru toate categoriile, însă, în special pentru cumpărătorii prin programul Prima Casă.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb