Taxe de parcare mai mari în Capitală în 2022

G.B
Miscellanea / 2 ianuarie 2022

Taxe de parcare mai mari în Capitală în 2022

De anul acesta, bucureştenii vor plăti cu până la 7 ori mai mult pentru un loc de parcare în apropierea locuinţelor. Noile tarife diferă în funcţie de zonă, potrivit Digi24.

Capitala este împărţită în patru zone: A, B, C, D, cea mai scumpă fiind A, care reprezintă centrul. În această parte, creşterea a fost de la 84 de lei, la 600 de lei pe an. În zona B tariful va fi de 500 lei anual faţă de 66 de lei, în C va fi de 400 faţă de 55 de lei şi în zona de D va fi de 300 de lei, faţă de 37 de lei.

Taxele au crescut faţă de nivelul actual, solicitarea de majorare venind de la primarii de sector. Principala modificare este că taxa e calculată anual, nu pe zi ca până acum.

În sectorul 4, de exemplu, cei care vor să aibă un loc de parcare închiriat de la primăria de sector trebuie să plătească 600 de lei. La nivelul Capitalei au fost amenajate în jur de 220.000 de locuri de parcare, de cinci ori mai puţine decât este nevoie.

Taxele actualizate se aplică începând din noul an 2022.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Si trambitau ca nu se majoreaza taxele si impozitele locale!Aceasta este "increderea" pe care ne-o insufla autoritatile!...Au tinut cont de "majorarea"salariilor si pensiilor, ca doar a fost una echitabila: doar anumitor categorii profesionale si, in cazul pensiilor, doar anumitor pensii, un amarat de procent de 10%, care, intr-adevar, poate acoperi numai aceasta majorare a taxelor de parcare, care ajunge la 809-900%!!Si primarii astia...adevarati "gospodari"!...

    Impozitul pe apartament si masina mai mic decat cel de parcare...in noroi ca nu e amenajat. Mizerie tipic româneasca.

    1. Urmeaza la majorare si acelea, dar se procedeaza pas cu pas, cum i-a invatat dl. presedinte.

    Propun infiintarea unei organizatii de audit non-guvernamentale care sa controleze veniturile si cheltuielile primariilor. Poate asa stopam furtul din avutul cetatenilor contribuabili.

    Miliarde de lei dispar in cheltuieli fara justificare, la limita legii cu ajutorul SICAP. 

    Banii se cheltuiesc pe proiecte care nu au fost propuse publicului larg si nici nu sunt in interesul populatiei. Din acest motiv nu avem o infastructura de transport adecvata timpurilor noastre si petrecem ore intregi in trafic.

    Acciza la carburant a crescut din nou. De ce ? Pentru acoperirea golurilor cauzate de cheltuielile neperformante facute de cei pusi in functie. Functiile se vand ca ceapa in piata. Cine ofera mai mult, dobandeste functia, indiferent de partidul din care face parte. 

    E o escrocherie absolută creșterea nesimțită cu 700%

    3 din 4 masini in trafic duc doar soferul...pare un hobby national nedescurajat de taxe si preturi. Sper sa introduca vigneta pt poluare si impozite marite in nori. Eu circul cu metroul si tramvaiul chiar daca imi permit multe si nu-mi cade decoratia.

    1. Subiectul este despre mărirea total nejustificata a taxelor de parcare...

      Cererea dictează prețul. Lăsați lăcomia și aplicați economia. Normal să crească prețul la o asemena cerere, cu ofertă limitată. Unii în sfârșit apucă un loc de parcare în locul bătrânilor cu Dacia 1310.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb