TBI Bank încheie un parteneriat cu Top Shop şi oferă clienţilor soluţia de plată "cumpără acum, plăteşte mai târziu"

G.U.
Bănci-Asigurări / 2 februarie 2022

Gergana Staykova, Market Leader, România, în cadrul TBI Bank

Gergana Staykova, Market Leader, România, în cadrul TBI Bank

Potrivit celor mai recente date ale Institutului Naţional de Statistică, cheltuielile pe gospodărie în România au crescut cu circa 11% în T3 2021 faţă de aceeaşi perioadă din 2020, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei. Cu toate acestea, venitul mediu a crescut cu mai puţin de 8% şi se aşteaptă o tendinţă similară şi în 2022. În acest ritm, pe parcursul acestui an, românii vor avea mai multe dificultăţi în a finanţa achiziţii importante pentru ei şi familia lor.

Pentru a oferi o metodă alternativă de finanţare care să nu îngreuneze bugetul lunar al consumatorilor români, TBI a încheiat un parteneriat strategic cu retailerul Top Shop. Deţinut de Studio Moderna, Top Shop este un retailer specializat în vânzarea de produse de home & garden şi fitness sub branduri binecunoscute precum Dormeo, Delimano, Rovus, Wellneo şi Walkmaxx, cu o reţea de 35 de magazine în România. Soluţia BNPL de la TBI este menită să crească numărul de clienţi care pot cumpăra ceea ce au nevoie acum şi să plătească mai târziu, în rate care să se potrivească nevoilor lor.

"În prezent, consumatorii sunt foarte atenţi cu banii lor şi caută din ce în ce mai mult modalităţi flexibile şi transparente de plată, iar retailerii care oferă cumpărătorilor acest instrument de plată îşi pot mări rapid vânzările. Sperăm că parteneriatul nostru cu Top Shop va aduce mai multă valoare şi flexibilitate cumpărătorilor din întreaga ţară cu ajutorul soluţiei noastre BNPL", a spus Gergana Staykova, Market Leader, România, în cadrul TBI Bank.

Sub marca TBIPay, TBI este lider de piaţă pe segmentul BNPL în Bulgaria şi România. TBIPay a ajuns la peste 13.000 de parteneri din diverse industrii şi acoperă un spectru larg de servicii - de la electronice şi bunuri de folosinţă îndelungată, prin produse de uz casnic şi auto, până la servicii stomatologice şi medicale.

"Parteneriatul cu TBI Bank ne permite să ajutăm din ce în ce mai mulţi clienţi să acceseze rapid opţiuni de plată convenabile şi adaptate nevoilor lor, în rate fără dobândă. Noile instrumente de finanţare sunt ideale pentru cei care doresc să îşi modernizeze casa şi grădina sau pentru persoanele care îşi doresc un stil de viaţă mai sănătos", a spus Marcel Flaugnatti, Director Executiv în cadrul Top Shop.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb