TBI Bank, parteneriat cu Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru o soluţie digitală inovatoare de finanţare

I.M.
Bănci-Asigurări / 20 mai 2020

TBI Bank, parteneriat cu Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru o soluţie digitală inovatoare de finanţare

TBI Bank anunţă un nou parteneriat prin care oferă clienţilor o soluţie digitală de creditare pentru servicii stomatologice în Clinicile Dentare Dr. Leahu,se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, românii pot accesa acum soluţia 100% digitală oferită de TBI Bank pentru a-şi trata problemele stomatologice şi a plăti ulterior în rate, în contextul în care clinicile stomatologice se vor redeschide gradual începând din 15 mai.

"În 2019, aproximativ 50% dintre români nu s-au dus deloc la dentist, în principal din cauza lipsei resurselor financiare, iar peste 20% au declarat că nu intenţionează să meargă nici în perioada următoare la un control, arată un studiu efectuat de Clinicile Dentare Dr. Leahu. În plus, în perioada stării de urgenţă, pacienţii au întâmpinat dificultăţi în accesarea serviciilor stomatologice necesare, iar cei mai mulţi au amânat vizita la dentist pentru perioada imediat următoare ieşirii din starea de urgenţă.", arată comunicatul.

Ionuţ Sabadac, Merchant Solution Sales Director la TBI, a declarat: "La TBI, vrem ca românii să-şi păstreze un zâmbet sănătos fără să se preocupe de aspectele financiare atunci când apare o problemă stomatologică. De aceea, oferim o soluţie digitală simplă, care permite pacienţilor să beneficieze de îngrijirea medicală de care au nevoie şi să plătească în rate potrivite bugetului familiei".

Sursa citată menţionează că, prin parteneriatul cu Clinicile Dentare Dr. Leahu, clienţii pot folosi soluţiile TBI pentru a plăti serviciile dentare de care au nevoie, de la proceduri de bază precum tratarea cariilor şi până la proceduri complexe precum implanturi, într-un proces de creditare complet digital, care poate fi încheiat imediat, în mai puţin de 10 minute. După stabilirea unui plan de îngrijire, pacienţii pot afla soluţia de finanţare care se potriveşte cel mai bine nevoilor lor şi pot urma procesul de aprobare a creditului în cadrul clincii, fără a mai fi nevoie să meargă la bancă.

"Obiectivul nostru pe termen lung este ca pacientul român să beneficieze de sănătate reală şi de experienţă excepţională atunci când accesează servicii stomatologice. Aceasta presupune ca în fiecare centru din reţeaua noastră să putem oferi toate opţiunile de tratament la standardul actual, dar şi să facilităm accesibilitatea pacientului la serviciile noastre prin metode noi de plată. Prin parteneriatul cu TBI, facem încă un pas în a aduce această normalitate la nivelul ţării", spune Ionuţ Leahu, CEO şi fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Clinica asta a dr.Leahu,e pe toata media.

    Reclama mascata.Daca e asa bun ce nevoie are de atata reclama,care dupa cate stiu e interzisa in domeniul medical.

    Vad ca altii nu mai fac atata caz de ce fac,dar asi vad de treaba. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb