TBI Bank, parteneriat cu Netopia Payments pentru finanţarea comercianţilor mici şi mijlocii

S.B.
Bănci-Asigurări / 14 ianuarie 2021

TBI Bank, parteneriat cu Netopia Payments pentru finanţarea comercianţilor mici şi mijlocii

TBI Bank şi Netopia Payments, cel mai utilizat procesator de plăţi online din România, au încheiat un parteneriat menit să ajute comercianţii să-şi accelereze businessul, conform unui comunicat al companiilor, informează Agerpres.

Cu soluţiile digitale de top pentru finanţarea IMM-urilor de la TBI Bank, comercianţii mici şi mijlocii îşi pot finanţa, simplu şi rapid, planurile de dezvoltare.

Creditul online de afaceri oferit de TBI Bank este accesibil direct pe platforma Netopia Payments, într-o experienţă digitală convenabilă, care nu necesită vizite la bancă, birocraţie inutilă sau garanţii suplimentare. Procesul online de aplicare pentru un împrumut durează aproximativ 5 minute, iar documentaţia necesară este redusă şi la îndemâna oricărui antreprenor. Drept urmare, comercianţii primesc răspuns în doar 24 de ore şi pot accesa finanţarea într-un timp record.

"La TBI Bank, înţelegem ce înseamnă să ai nevoi imediate de finanţare pentru a-ţi atinge potenţialul de business. Şi, mai ales în vremurile dificile cu care ne confruntăm cu toţii, sprijinim comercianţii mici şi mijlocii cu o soluţie eficientă prin care îşi pot acoperi nevoile financiare şi pot răspunde mai uşor nevoilor de business, într-un mod uşor şi convenabil, cu soluţiile noastre digitale de top pentru finanţarea IMM-urilor", spune Florentina Mircea, Chief Business Banking Officer la TBI Bank.

Prin acest parteneriat, TBI Bank şi Netopia Payments oferă finanţare de până la 20.000 euro, echivalent în lei. Odată semnat contractul de finanţare, comercianţii au acces la fonduri într-un timp foarte scurt şi pot folosi banii pentru orice nevoi de business.

"Prin activitatea şi parteneriatele noastre, încercăm să venim întotdeauna cu noi soluţii eficiente pentru comercianţii online. Echipa Netopia Payments este în permanenţă în contact cu aceştia şi, astfel, cunoaştem problemele cu care se confruntă zi de zi, mai ales în această perioadă dificilă. De aceea, împreună cu partenerii de la TBI Bank am implementat o soluţie de finanţare simplă, rapidă, care răspunde provocărilor pe care le întâmpină comercianţii mici şi mijlocii, cu resurse limitate, ce au nevoie de finanţare imediată pentru a-şi putea susţine activităţile şi să beneficieze de cele mai bune oportunităţi de dezvoltare pentru afacerile lor", a declarat Antonio Eram, CEO Netopia Payments.

TBI Bank este un creditor "phygital" adresat consumatorilor, IMM-urilor şi comercianţilor, care operează în România, Bulgaria, Germania, Suedia şi Polonia, parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluţii digitale de creditare adresate consumatorilor. Printr-o reţea proprie de 300 de sucursale, o varietate de canale digitale şi o reţea de încredere de peste 10.000 de locaţii comerciale, TBI Bank deserveşte peste 1 milion de clienţi.

Netopia Payments este cel mai utilizat procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, companie 100% românească, bazată pe inovaţie de top şi tehnologie de ultimă generaţie. În prezent, circa 30.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile Netopia Payments: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare sau prin SMS, potrivit Agerpres.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb