Tehnologie şi tutun: JTI a înfiinţat un centru global IT în România

A.F.
Companii / 8 octombrie

Tehnologie şi tutun: JTI a înfiinţat un centru global IT în România

JTI a înfiinţat un centru tehnologic în România, cu circa 140 de angajaţi în prezent, fiind analizată posibilitatea unei extinderi pe viitor. Experţii din Bucureşti oferă suport în tehnologia informaţiei pentru toate tipurile de activităţi din cadrul companiei la nivel mondial, fie că este vorba despre producţie în cele 38 de fabrici la nivel global, cele opt centre de cercetare şi dezvoltare sau vânzări, marketing, financiar, resurse umane etc. Gama de servicii furnizate include soluţii de tehnologie pentru afaceri, date şi analize, inginerie software, securitate cibernetică, infrastructură şi operaţiuni.

Noua comunitate IT beneficiază de flexibilitatea orelor de birou, inclusiv de posibilitatea de a lucra de acasă, evenimente captivante şi distractive şi oportunităţi excelente de învăţare. În 2024, JTI a primit pentru al 11-lea an consecutiv certificarea Top Employer în România, în urma evaluării a peste 20 de criterii, precum leadership, condiţii de muncă, on-boarding, atragere de talente, politici de dezvoltare, învăţare, well-being, şi remunerare.

"Hub-ul tehnologic stabilit în România este unul dintre cele mai importante printre cele şase centre globale JTI şi simbolizează angajamentul nostru ferm şi continuu pentru dezvoltarea României. Cu siguranţă ne vom continua povestea de succes, investind în afacerea locală, în capacităţile de producţie, în mărci şi în oamenii noştri", a declarat Alexander Pitchka, General Manager JTI România, Moldova şi Bulgaria.

"Angajamentul JTI de a dezvolta HUB-ul digital şi IT din Bucureşti provine din recunoaşterea talentului excepţional şi a expertizei pe care le oferă această regiune. Sinergia şi inovaţia din cadrul echipelor noastre de aici ne conduc către noi realizări, iar noi suntem dedicaţi cultivării acestui ecosistem vibrant şi pe viitor. Împreună, vom continua să ne depăşim limitele şi să avem succes", a adăugat Tom Greene, Senior Vice President Chief Digital & Information Officer şi GBS.

JTI are în total peste 1.400 de angajaţi în România, în sediul din Bucureşti, fabrică, în hub-ul tehnologic recent înfiinţat şi în cele peste 30 de birouri de vânzări din toată ţara. JTI România coordonează, de asemenea, pieţele din Bulgaria şi Moldova.

JTI este una dintre primele multinaţionale înfiinţate la nivel local, din 1993. Compania a investit peste 300 de milioane de euro pe piaţa locală, plus aproximativ 30 de milioane de euro în proiecte sociale şi culturale.

Afacerea JTI în 2023 pentru cele două entităţi care operează în România, JTI Trading şi JTI Manufacturing, depăşeşte 1,7 miliarde de euro. Pe lângă accize, JTI a virat la buget şi TVA, plus alte taxe, şi contribuţii, reprezentând în total peste 75% din cifra de afaceri, respectiv circa 1,3 miliarde de euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb