Tehnologiile moderne informatizeaza salubritatea

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 septembrie 2008

Utilitatile publice au trecut, in ultimii ani, intr-o noua etapa de dezvoltare, marcata, in special, de descentralizare si privatizarea diferitelor categorii de furnizori. Aceste schimbari la nivel organizational au condus la necesitatea restructurarii fundamentale a modului de lucru in acest sector.

Una dintre prioritatile furnizorilor de Utilitati, in general, si a celor de servicii de Salubritate, in special, o reprezinta, in prezent, standardizarea si automatizarea prin mijloace informatice a operatiunilor de lucru, specifice acestei verticale industriale. Accelerarea procesului de informatizare din zona serviciilor a exercitat o anumita presiune asupra operatorilor din Salubritate. Pe fondul ascutirii concurentei si a extinderii retelei de furnizori de servicii de Salubritate, acestia au identificat in software-ul specializat principala resursa de dezvoltare pe termen lung.

"Sistemele informatice izolate, functionale pana nu demult la nivelul companiilor de Utilitati, nu mai corespund noilor exigente ale acestei piete. Importarea standardelor europene de calitate si necesitatea unui management performant ii determina pe operatorii din Salubritate sa apeleze la instrumente moderne de suport al activitatilor. Respectand aceasta tendinta a pietei, SIVECO Romania a pus la punct sistemul integrat SIVECO Applications, cu dezvoltari particulare pentru zona de Utilitati", a declarat Vasile Neacsu, Utility Cluster Manager in cadrul SIVECO Romania.

Aplicatia ERP (Enterprise Resource Planning), dezvoltata de SIVECO Romania, are capacitatea de a fi configurata pentru o gama larga de servicii de Utilitati, de la furnizarea energiei electrice, energiei termice, apei potabile si canalizarii, gazelor naturale pana la servicii de salubritate, servicii de telefonie, radio, televiziune, cablu, internet etc. Pentru adaptarea aplicatiei la cerintele particulare ale fiecarui operator, aceasta solutie informatica poate declina, noi functionalitati, la cerere.

"Expertiza SIVECO Romania in informatizarea furnizorilor de Utilitati s-a imbogatit cu implementarea de succes realizata in cadrul companiei URBAN, care a decis sa-si eficientizeze activitatea prin intermediul SIVECO Applications. Fiind unul dintre operatorii de salubritate importanti la nivel local, URBAN certifica, prin alegerea sa, fiabilitatea si eficienta solutiilor informatice ale SIVECO Romania", a adaugat Vasile Neacsu.

Dezvoltarea actuala a sectorului romanesc de Utilitati, precum si aria mare de acoperire a acestui tip de servicii creeaza premisele pentru diversificarea si rafinarea viitoare a cerintelor informatice din aceasta zona.

Despre SIVECO Romania

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI. Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atat pentru piata locala cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb