Telekom Mobile lansează campania "Trăieşte Nelimitat cu Nelimitat"

G.D.
Companii / 19 aprilie 2023

Telekom Mobile lansează campania "Trăieşte Nelimitat cu Nelimitat"

Telekom Mobile lansează campania de primăvară "Trăieşte Nelimitat cu Nelimitat" prin care îi încurajează pe toţi să trăiască nelimitat, rămânând conectaţi cu cei dragi, bucurându-se de tot ceea ce are de oferit internetul nelimitat, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, cei care aleg să se porteze la abonament în reţeaua Telekom se vor putea bucura de beneficii nelimitate naţional incluse (minute, SMS-uri şi date mobile), apeluri internaţionale, dar şi de acces la serviciul de roaming, începând de la doar 5 euro pe lună (TVA inclus), valabil pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Cei care doresc să achiziţioneze şi un smartphone, pot alege un telefon inclus în abonament sau pot opta pentru unul în rate fără dobândă. De exemplu, la abonamentul Nelimitat 5 pentru 24 de luni utilizatorii pot opta pentru Samsung Galaxy A14 cu rată de doar 6 euro/lună (la un curs de referinţă de 5 lei/1 euro), în timp ce smartphone-ul ZTE Blade V40 Design este inclus la abonamentul Nelimitat 10, iar Samsung Galaxy A23 la Nelimitat 15.

Telekom Mobile oferă utilizatorilor de cartele preplătite opţiunea N5 cu Bonus Net Nelimitat, ce poate fi activat direct în aplicaţia MyAccount. Astfel, Telekom este singurul operator care oferă Net Nelimitat atât la întregul portofoliu de abonamente, cât şi la cartelă, începând cu doar 5 euro.

Clienţii Telekom care reîncarcă o cartelă Telekom cu minimum 5 euro, până pe 4 iunie inclusiv, sunt înscrişi automat în tombola cu premii şi pot câştiga noul smartphone Motorola Edge 30 Fusion, în culoarea anului "Viva Magenta", conform Pantone Color Institute.

Oferta este valabilă până pe 4 iunie 2023, inclusiv, în limita stocului disponibil, în anumiţi termeni şi condiţii de eligibilitate. Mai multe informaţii despre abonamente, smartphone-uri şi cartelă pot fi descoperite pe www.telekom.ro/traiestenelimitat/ şi în magazinele Telekom, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb