Telekom Romania Mobile, demonstraţie de tehnologie la Neversea. Povestea continuă la UNTOLD

R.S.
Miscellanea / 9 iulie

Telekom Romania Mobile, demonstraţie de tehnologie la Neversea. Povestea continuă la UNTOLD

Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, desfăşurat în Constanţa, în perioada 4-7 iulie, a beneficiat din partea Telekom Romania Mobile, partener exclusiv de telecomunicaţii, de o infrastructură de internet şi telecomunicaţii implementată în timp record, în aria delimitată pentru festival, în beneficiul participanţilor la eveniment, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Astfel, Telekom Romania Mobile a instalat punctele de acces la internet, conectate la o infrastructură de fibră optică în perimetrul de desfăşurare a festivalului, pentru a asigura conectivitatea pentru organizatorii Neversea, ceea ce a contribuit la asigurarea accesului în spaţiul dedicat festivalului, potrivit comunicatului.

Telekom a asigurat si conectivitatea POS-urilor de încărcare a creditului pe brăţări, şi accesul la Internet atât al organizatorilor cât şi al artiştilor.

La rândul lor, participanţii la Neversea au putut beneficia de serviciile de voce şi internet mobil oferite de companie prin intermediul cartelelor Mobil Nelimitat Naţional.

"Echipa Telekom Romania Mobile a pus la punct pentru festival o reţea puternică, fiabilă şi adaptată cerinţelor unui eveniment de zeci de mii de participanţi, în spaţiul dedicat de pe plaja Neversea din Constanţa. Toţi clienţii care au fost pe plaja Neversea s-au convins de fiabilitatea reţelei precum şi de calitatea serviciilor Telekom Romania Mobile", a spus Mircea Haţegan, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile.

"Reţeaua de acces la internet implementată de colegii de la Telekom Romania Mobile a fost de un real ajutor şi ne-a permis să oferim o experienţă de calitate spectatorilor noştri, asigurând o serie de facilităţi cu ajutorul conectivităţii premium. Ne bucurăm să îi avem ca partener de telecomunicaţii şi la UNTOLD, în august", a comentat Flavia Gherman, Head of Partnerships UNTOLD Universe.

Suplimentar, pentru a asigura o experienţă excelentă clienţilor Telekom în zona festivalului, operatorul Telekom Romania Mobile a crescut capacitatea radio a reţelei din zona festivalului, asigurând servicii 4G şi 5G cu viteze de peste 150 Mbps pe toată durata festivalului, conform promisiunii sale făcute clienţilor proprii de a beneficia de cele mai bune servicii oriunde şi oricând.

Telekom Mobile Romania vă aşteaptă şi la UNTOLD, la Cluj, pe 8 august, pentru o nouă experienţă muzicală şi de interacţiune fără egal în social media, se menţionează în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb